SEO Strategy
Image default
Particuliere dienstverlening

Profiteer van aanbiedingen bij deze kapperszaak nabij Lekkerkerk

Bent u woonachtig in Lekkerkerk of omgeving en op zoek naar een kapperszaak? Breng dan gerust eens een bezoekje aan Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek. Deze kapperszaak in de buurt van Lekkerkerk heeft met regelmaat verschillende aanbiedingen. Zo is er bijvoorbeeld de woensdagmiddagkorting voor alle kinderen van de leeftijd 0 tot 12 jaar. Ook kunt u bij deze kapperszaak nabij Lekkerkerk een unieke klantenkaart krijgen, waarmee u voor een gratis knipbeurt spaart. Zo zijn er regelmatig nog meer leuke acties waar u van profiteert bij deze salon!

Wat te verwachten van de kapsalon

Aanbiedingen zijn leuk, maar het gaat natuurlijk om het resultaat én de ervaring. Bij kapperszaak Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek, nabij Lekkerkerk, werken uitsluitend professionals. Dat houdt in dat iedereen die er werkzaam is over een gecertificeerd kappersdiploma beschikt. Voor de meest uiteenlopende haarbehandelingen kunt u er terecht: man, vrouw en kind zijn allen welkom. Bovendien krijgt u iedere behandeling voor de scherpste prijs. In de salon staat daarnaast gezelligheid voorop, wat inhoudt dat u altijd op een heerlijk kopje thee of koffie en een praatje mag rekenen. Het is de doelstelling van de kapperszaak uit de buurt van Lekkerkerk dat iedere klant met een tevreden gevoel de deur uitloopt en zich welkom voelt om nog een keer terug te komen.

Plan direct een afspraak in

Bent u wel toe aan een nieuw kapsel? Hoe complex de behandeling ook mag zijn, de professionals van deze kapperszaak nabij Lekkerkerk weten er wel raad mee. Ze geven advies over hoe u uw droomkapsel kunt realiseren en laten u ook dingen zien die u zelf misschien nog niet bedacht had. Uiteindelijk is uw stem de doorslaggevende: u bepaalt hoe u uw haar wilt hebben. Hoe groter de uitdaging, hoe leuker, maar natuurlijk bent u ook voor het bijknippen van puntjes en het terug in model brengen van uw coupe van harte welkom. Plan uw bezoek dus vandaag nog online in!

https://moniqueshairfashion.nl/