SEO Strategy
Image default
Particuliere dienstverlening

Deze fysiopraktijk biedt de beste fysiotherapie van regio Rijswijk

Heeft u last van vervelende ongemakken als rug- of kniepijn en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Ga dan naar Rugschool voor de beste fysiotherapie in Rijswijk of Den Haag. Bij dit bedrijf wordt u op een uiterst vriendelijke en persoonlijke manier geholpen. Er wordt alles aan gedaan om uw klachten op een passende manier te verhelpen. De medewerkers zien het helpen van hun patiënten niet zomaar als hun werk, maar echt als hun missie.

Over het bedrijf

Rugschool is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in fysiotherapie in Rijswijk en Den Haag. In beide steden heeft het bedrijf een vestiging. Naast algemene fysiotherapie kunt u in bijvoorbeeld Rijswijk terecht voor bekkentherapie – voor als u last heeft van onder andere ongewenst urineverlies of bekkenpijn. Daarnaast kunt u er terecht voor dryneedling – een speciale behandeling waarbij met behulp van een naald in een spier wordt geprikt, met als doel deze te laten ontspannen en zo de pijn te verlichten. En wilt u fit blijven tijdens en kort na uw zwangerschap? Hiervoor worden zwangerfitcursussen aangeboden.

De werkwijze

U kunt zelf contact opnemen met het bedrijf als u gebruik wilt maken van een van de diensten. Hier heeft u geen verwijzing van uw arts voor nodig. U wordt zo snel mogelijk uitgenodigd voor een intakegesprek waarin uw klachten uitgebreid worden onderzocht. Vervolgens wordt er een behandelplan voor een bepaalde periode uitgestippeld. Naast de behandelingen, is het belangrijk dat u zelf thuis verder oefent.

Wordt de fysiotherapie verzekerd?

Fysiotherapie wordt niet verzekerd door de basisverzekering – met als enige uitzondering als u een chronische aandoening heeft die op de lijst Borst staat. Wel kunt u zich er aanvullend tegen verzekeren. Fysiotherapiepraktijk Rugschool is aangesloten bij bijna alle zorgverzekeraars. U kunt zelf bepalen hoeveel behandelingen u wilt laten verzekeren. Dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal behandelingen dat u nodig denkt te hebben. Neem voor meer informatie hierover en over de fysiotherapie in het algemeen contact op met het filiaal in Rijswijk of het andere filiaal.