Uw klassieker verkopen is nu sneller en gemakkelijker dan ooit

Seostrategy

Wilt u een klassieker verkopen? Dan lijkt dat een lastige taak. De interesse in oldtimers neemt af, omdat deze auto’s met liefde moeten worden behandeld. U wilt uw oldtimers dan ook niet aan de eerste de beste geïnteresseerde verkopen, maar er iemand voor vinden die er met net zoveel passie voor zal gaan zorgen als u. U gaat ervan uit dat uw klassieker nog wel even te koop zal staan voordat u een geschikte koper vindt. Toch is het mogelijk om uw klassieker binnen een dag te verkopen voor een goed bod en aan een handelaar die er om geeft.

Verkoop uw klassieker binnen een dag

Als u contact opneemt met mijnoldtimerverkopen.nl, dan maakt u een afspraak voor een taxatie. U geeft aan waar dat gebeurt. Zij komen vervolgens langs en brengen binnen 25 minuten een bod uit. Accepteert u dit bod? Dan worden de administratie en afbetaling direct afgerond. U krijgt uw RDW-vrijwaring en uw oldtimer is verkocht. Uw klassieker verkopen op deze manier is niet alleen snel, maar in 95% van de gevallen ontvingen de verkopers een positief bod. Uw oldtimers ergens anders verkopen voor een soortgelijke prijs is dus bijna onmogelijk. In veel gevallen kunt u uw klassieker op deze manier verkopen binnen 24 uur en weet u dat deze goed terecht zal komen.

Laat uw wagen plaatsen in de grootste showroom van Nederland

Nadat mijnoldtimerverkopen.nl uw oldtimer heeft meegenomen, krijgt deze een mooie plek in een van de grootste en meest indrukwekkende oldtimershowrooms van Nederland. U kunt uw oldtimers dus verkopen aan een bedrijf dat deze passie voor oude auto’s met u deelt. Deze snelle dienstverlening kost u niets extra en maakt deel uit van het pakket dat u aangeboden krijgt. Wilt u uw klassieker liever langzamer verkopen en zelf de controle houden? Dan kan dat ook gedaan worden via consignatieverkoop. Neem contact op met het bedrijf voor meer informatie hierover!