SEO Strategy
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat een strakke zandcementvloer leggen

Als u een nieuw huis koopt dan wordt dit over het algemeen ‘kaal’ opgeleverd. Dat wil zeggen dat als u bij oplevering de sleutels krijgt dat u nog aan de slag moet om vloeren te leggen en de muren te bewerken. U kunt in uw woonkamer maar ook in andere ruimtes in huis een zandcementvloer laten leggen. Dit is een prima basis voor een mooie vloer, zoals een houten vloer, een laminaatparketvloer of een PVC vloer. Als u voor vloerverwarming gaat dan is het infrezen van de dekvloer belangrijk. Hier worden dan straks de slangen in gelegd die voor de verwarming van de vloer gaan zorgen. Hier overheen wordt uw topvloer geplaatst.

Vloerverwarming vraagt een goede voorbereiding’

Als u kiest voor vloerverwarming dan is het infrezen van de dekvloer één van de dingen die moet gebeuren. Frezen van een vloer is een klus die u beter aan een vakman kunt uitbesteden omdat het niet eenvoudig is en u er de juiste gereedschappen voor moet hebben. U kunt een mooie zandcementvloer laten plaatsen door Multi Vloeren Brabant en deze vervolgens laten voorbereiden voor het installeren van de vloerverwarming. Let er daarbij op dat de installatie bereikbaar moet zijn voor het verhelpen van storingen en dergelijke. Hiervoor wordt meestal een aparte voorziening getroffen bij het leggen van de uiteindelijke vloer.

Wat betaal ik voor een mooie vloer?

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen dan is het handig om alle kosten vooraf helder in beeld te hebben. Het leggen van een zandcementvloer en het infrezen van de dekvloer maken daar deel van uit als u kiest voor vloerverwarming of als u bekabeling onder de vloer wilt leggen. Dan moet er natuurlijk nog een uiteindelijke vloer komen, zoals plavuizen, een houten vloer of een pvc vloer. Voor de ondervloer en het freeswerk kunt u een offerte aanvragen bij Multi Vloeren Brabant. De contactgegevens vindt u op de website.