SEO Strategy
Image default
Particuliere dienstverlening

Uitgeverij in eigen beheer, maar dan zonder de lasten

Als jij een boek geschreven hebt, of je bent een boek aan het schrijven, dan maak je je misschien zorgen over het uitgeven. Vooral als het je eerste boek is heb je mogelijk geen groot budget om aan je boek uit te geven, dus volledig uitbesteden is geen optie. Uitgeverij in eigen beheer is dan een andere mogelijkheid, maar dat is tijdrovend, lastig en de distributie (aanmelden bij het CB) is prijzig. Het liefste zou je zelf bepalen welke diensten je aan een uitgever uit Noord-Holland of Utrecht wilt uitbesteden en wat je zelf wilt doen. Dat kan bij BigBusinessPublishers. Zij pakken de distributie voor je op en bieden daarbij een aantal extra optionele diensten aan die je wel of niet kunt gebruiken. Zo plan je de uitgeverij in eigen beheer exact in zoals je het voor ogen hebt.

De diensten van deze specialist

Deze specialist begrijpt als geen ander hoe lastig het is als je een eerste boek uit wilt brengen zonder hulp. En zij hebben de kennis en ervaring om je te ondersteunen, ook als je de uitgeverij in eigen beheer wilt doen. Het is een uitgeverij die zich richt op het uitbrengen van non-fictie boeken, met onderwerpen zoals management, zorg, welzijn en onderwijs. Deze publiceren ze op hun eigen website. Kies je ervoor om de uitgeverij in eigen beheer van jouw boek via hen te laten lopen, dan verzorgen ze de distributie en de aanmelding bij het CB voor je. De rest, zoals de promotie en de opmaak, doe je zelf.

Je samenwerking uitbreiden

BigBusinessPublishers kan ook andere diensten voor je uitvoeren in Noord-Holland en Utrecht. Je kunt ze bijvoorbeeld inschakelen voor het perfectioneren van je flaptekst, zodat je daarmee meer interesse aantrekt. Het is ook mogelijk om ze voor promotie doeleinden in te schakelen, bijvoorbeeld door je boek aan de correspondentie met boekhandels toe te laten voegen.

https://www.bbpublishers.nl/