SEO Strategy
Image default
Bedrijven

Warmtepompen, zonnepanelen en de pellet boiler

Wijsmanduurzaam biedt diverse mogelijkheden voor de verduurzaming van uw woning of bedrijfspand. Wijsmanduurzaam doet dit door middel van Hybride en volledig elektrische warmtepompen aan te bieden. Daarnaast biedt wijsmanduurzaam ook zonnepanelen. Beiden productgroepen zijn geschikt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Door uw eigen woning of bedrijfspand te verduurzamen komt u niet alleen het milieu tegemoet, maar u bespaart ook veel geld op uw maandelijkse kosten. De kosten voor fossiele brandstof zullen de komende jaren veel stijgen. Daar komt nog een bij dat in het jaar 2030 heel Nederland van het gas af moet. Hierom is dit het juiste moment om alvast na te denken over de oplossingen. Met een warmtepomp investeert u in het laag houden van uw kosten op de lange termijn.

De warmtepomp komt in twee varianten. De volledig elektrische en hybride variant. De volledig elektrische warmtepomp is een installatie die als een enkele unit de gehele voorgaande installatie vervangt. Als u in dit geval ook niet meer kokt op gas, maar op een elektrisch fornuis, dan ben u geheel onafhankelijk van aardgas. Het exacte bedrag dat u bespaart is geheel afhankelijk van de situatie. Wijsmanduurzaam berekent dit bedrag graag met hoge nauwkeurigheid voor u uit.

Wanneer u geïnteresseerd bent in de opbrengst zonnepanelen en installatie van zonnepanelen, kunt u in aanmerking komen door een prettige regeling die particulieren toestaat om een lening af te sluiten tegen een lage rente. Deze lening is dan bedoeld voor de aanschaf en de installatie van zonnepanelen. Daarbij, om het hele proces te stimuleren, kunnen particulieren eenmalig in aanmerking komen voor een financiële tegemoetkoming van € 500,-.

Voor de verduurzaming van uw pand is er nog een alternatief. Dat alternatief is de pellet boiler. De pellet boiler is een bijzonder soort kachel. Deze kachel heeft een hoog rendement dat wordt geschat op maar liefst tussen de 84 en 93 procent. Dat is dus erg efficiënt te noemen. Wat zijn pellets? De pellets zijn stukken hout gemaakt van kleine stukjes afvalhout dat heel schoon opbrandt.

Voor meer info : bezoek de bron van dit artikel