SEO Strategy
Image default
Bedrijven

Veiligheid voor medewerkers en bezoekers met een airsock

Schone lucht is belangrijk. Als we iets geleerd hebben van de uitbraak van COVID-19 dan is dat het wel. Bedrijven en instellingen denken meer dan ooit na over goede luchtcirculatie en ventilatie in hun pand. Een airsock kan daarbij helpen. Met dit systeem wordt continu verse lucht aangevoerd. Hierdoor is de kans kleiner dat virussen gaan rond dwarrelen in een ruimte en zorgen voor besmetting. Dat hoeft niet met corona te zijn, ook een gewone verkoudheid kan al heel vervelend zijn. Wilt u het ziekteverzuim verlagen en daarmee de continuïteit van uw bedrijf beter waarborgen? Dan is het zeker het overwegen waard om voor een luchtsok te kiezen.

Een systeem met gemakkelijke installatie

Een airsock kan vrijwel overal worden geïnstalleerd. Het systeem kan naadloos in het interieur worden opgenomen. De slangen zijn vanaf een zeer kleine diameter leverbaar en geven toch voldoende resultaat. Daarnaast is levering mogelijk in meerdere RAL-kleuren waardoor de airsock nog minder opvalt. De luchtverversing vindt voortdurend plaats, er wordt geen koude lucht de ruimte in geblazen die als hinderlijk kan worden ervaren. Het is een comfortabel systeem dat uw medewerkers en bezoekers zeker zullen kunnen waarderen.

Wilt u ook een airsock in uw bedrijf?

Bent u enthousiast geworden of wilt u meer informatie? Kijk dan op de website van BLT Luchttechniek in Breda. Dit bedrijf werkt niet alleen in Noord-Brabant maar door heel Nederland. U kunt hier meer lezen over het systeem van de luchtsok en beoordelen of het mogelijk geschikt is voor uw bedrijf of instelling. Heeft u hierover vragen? Dan kunt u deze uiteraard stellen aan de deskundige medewerkers van de klantenservice. Een offerte aanvragen kan telefonisch of gebruik hiervoor het contactformulier op de website. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen om uw wensen met u door te nemen. De installatie kan na uw akkoord op de prijsopgave zo snel mogelijk plaatsvinden.

https://www.bltluchttechniek.nl/