SEO Strategy
Image default
Bedrijven

Ook een elektrische cv ketel gaat met z’n tijd mee!

Ook een elektrische cv ketel gaat met z’n tijd mee!

All electric wordt almaar populairder en dus stijgt ook het aanbod aan elektrisch aangedreven apperatuur. Zo ook elektrische cv’s. 
Door hernieuwde kennis en oudere inzichten worden elektrische cv’s ook steeds beter. Bovendien het is mogelijk deze apparaten on- line aan te schaffen. 

Een elektrische cv ofwel e- cv zal nauwelijks slijten, niet vervuilt raken door verbranding van gas én is ook nog onderhoudsarm. De kans op koolmonoxidevergiftiging behoort hierdoor tot het verleden, de koolmonoxidemelder kan dus ook weg, alsmede die ontsierende pijpen op het dak.

Verduurzamen is van belang voor een ieder, dus laten we er ook de voordelen maar van zien. 
 

De voordelen van een elektrische CV opgesomd:

  • Geluidsarm, vergeleken met een warmtepomp zeker.
  • Goedkoop om aan te schaffen
  • Vrijwel onderhoudsvrij
  • Rookgasafvoer is niet nodig
  • Koolmonoxidevergiftiging is verleden tijd, super veilig in gebruik
  • Zeer goed te combineren met een elektrische boiler of een doorstromer
  • Bestaande radiatoren en vloerverwarming kunnen behouden blijven 
  • Eenvoudig te plaatsen
  • De gasketel kun je simpel vervangen voor een elektrische variant

 

 

 

Elektrische cv’s zijn on- line te bestellen via; elektrischeboiler.eu 

 

Elektrische cv’s bij elektrischeboiler.eu zijn van de merken Elterm en DAT. De techniek is super simpel, de besparingen maximaal en gegarandeerd langdurig comfort.
De CV’s gebruik je voor de verwarming van de vloer en/of radiatoren. Voor de verwarming van sanitair water heb je een elektrische boiler nodig, ook deze zijn te verkrijgen op de website van elektrischeboiler.eu.

De elektrische CV’s zijn bedoelt voor spanningsloze niet modulerende thermostaten. Gewoon een simpel te bedienen analoge aan/uit termostaat dus. Deze kun je voor een klein bedrag bijbestellen, zo ook de vuilafscheider. Deze vuilafscheider zorgt dat CV water niet in de A klasse pomp terecht komt.

Op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu staat alle verdere informatie en handleidingen, of rij er gewoon eens heen, dan krijg je direct  een antwoord op al je prangende vragen over de aanschaf en het gebruik van elektrische boilers, elektrische kachels, doorstroomapparaten, maar ook waterontharders en zeer veel aanverwante artikelen.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/elektrische-cv/