SEO Strategy
Image default
Bedrijven

Een professionele luchtreiniger met HEPA-filter kopen: welk systeem is geschikt?

Zowel particulieren als bedrijven doen er goed aan een professionele luchtreiniger (met HEPA-filter) te kopen. Enkel het openzetten van de ramen en deuren is namelijk niet genoeg voor een optimale luchtzuivering. Met een luchtzuiveraar met HEPA-filter worden schadelijke deeltjes zoals pollen, stof, bacteriën en virussen tot wel 99,95% effectief uit de lucht gehaald. Bovendien doet de zuiveraar zowel overdag als ’s nachts zijn werk, waardoor u continu van frisse, schone lucht geniet. Voor elke ruimte is een andere luchtreiniger geschikt. Faton Health, dé specialist in luchtreiniging, helpt u graag verder met een passend model. Lees verder en ontdek welk systeem passend is voor uw woning, kantoorpand of bedrijfsruimte!

Maak kennis met de luchtreinigers uit de Home & Small Business en Professional Line

Bij Faton Health kunt u een professionele luchtreiniger met HEPA-filter kopen die inzetbaar is voor thuisgebruik en kleine kantoren, maar ook grotere gebouwen zoals ziekenhuizen en sportscholen. Voor de verschillende ruimtes heeft deze aanbieder twee lijnen beschikbaar: de Home & Small Business Line en de Professional Line. Wilt u de lucht reinigen in een ruimte met veel bezoekers, hoge plafonds of een groot aantal vierkante meters? Dan is de Professional Line het meest geschikt. Deze is namelijk voorzien van Zwitserse ionisatietechnologie en zorgt daarmee voor actieve reiniging van uw ruimte. Voor gedegen advies op maat kunt u ook altijd contact opnemen met deze specialist.

Bekijk het aanbod aan modellen op de website

Gaat u een professionele luchtreiniger kopen? Dan profiteert u van veel voordelen. Zo voelt u zich fitter en productiever en zult u minder last hebben van allergieën en nare, muffe luchtjes in huis of op de werkvloer. Bekijk het aanbod op de website van Faton Health luchtzuiveraars met HEPA-filter die u kunt kopen voor uw woning, kantoorpand of bedrijfsruimte. Hier vindt u ook de contactgegevens om al uw eventuele vragen te stellen.