SEO Strategy
Image default
Bedrijven

Professionele rieten daken

Liggen er dakpannen op je dak en heb je stiekem altijd nog de droom om ooit te wonen in een huis met een rieten dak? Dan hoef je gelukkig niet van huis te veranderen. Je kunt een bestaand dak laten omtoveren tot een dak met riet. Een huis kan een hele andere uithaling krijgen met rieten daken. De uitstraling van je huis wordt meer warm en natuurlijk dan hetzelfde huis met een pannendak. Met een rieten dak maak je je huis pas echt mooi. Een rieten dak aanbrengen kost wel veel tijd en aandacht en vergt een rigoureuze verbouwing die wordt verdeeld over vier fasen.

Het gehele project begint met een technische analyse. Bij de technische analyse wordt eerst gekeken naar de constructie van het huis en natuurlijk het dak zelf. Daarbij wordt nauwlettend opgemeten wat de hellingshoek is van het dak. Maar Rietwerk.nl gaat veel verder dan dat; pas wanneer de dakconstructie en dakopbouw geen geheimen meer kennen, wordt besloten o f de transformatie mogelijk is. Soms blijkt dat de transformatie mogelijk is mits een aantal kleine constructiewijzigingen plaatsvinden. In dat geval wordt na een akkoord van de klant een art impressie gemaakt van de nieuwe situatie. Hierop kunt u zien dat uw droom langzaam werkelijkheid wordt.

Wanneer analysefase compleet is, wordt de offerte uitgebracht. Dit is zodat niet alleen maar de rietdekwerkzaamheden meegerekend worden, maar ook overige werkzaamheden als: timmerwerk en kapconstructies worden meegerekend. Als laatste komen de transportkosten voor het leveren en eventueel plaatsen van dakkapellen en/of vensters. Hierdoor komt u achteraf niet voor onaangename verassingen te staan.

Als een akkoord gegeven is voor de offerte, dan is de volgende stap om de bouwvergunningen rond te krijgen.

Uiteindelijk komt de uitvoering op gang. Eerst worden de pannen verwijderd en de onderconstructie veranderd. Dan start het rietdekken.

De rietdekkers van rietwerk.nl zijn gelukkig gepassioneerd en zorgen samen met u voor het mooiste resultaat.

Voor meer info : bezoek de bron van dit artikel