SEO Strategy
Image default
Bedrijven

Een extra beveiligd pand dankzij bliksembeveiliging

Het is begrijpelijk dat u liever niet nadenkt over de gevolgen van blikseminslag in uw bedrijfs- of kantoorpand. Deze kunnen immers groot zijn; van de beschadiging van een aantal apparaten tot brand in het gehele gebouw. Om deze gevolgen te voorkomen, doet u er goed aan bliksembeveiliging te laten installeren door een expert. Het liefst een specialist die niet alleen de installatie verzorgt, maar ook zorgt voor een regelmatige inspectie en het eventuele onderhoud van de installatie. In dit geval is het aan te raden om Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV in te schakelen. Dit familiebedrijf heeft ruim 70 jaar ervaring in het vakgebied en installeert bliksemafleiders, aardingssystemen en overspanningsinstallaties bij zowel nieuwe, oude als gerenoveerde panden.

Een expert met de benodigde certificaten en keurmerken

Hoe weet u nu dat u met een échte expert op het gebied van bliksembeveiliging te maken heeft? Natuurlijk kunt u dit horen via andere bedrijven die enthousiast zijn over het werk en de dienstverlening van het bedrijf dat zij hebben ingeschakeld. Maar wanneer een specialist over de benodigde certificaten en keurmerken beschikt, heeft u meer bewijs dat zwart op wit staat. In dit geval zit u bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV goed. Dit bedrijf voldoet aan diverse kwaliteitsnormen en heeft daarvoor verschillende keurmerken ontvangen, namelijk:

  • EN ISO 9001
  • VCA
  • BRL 1201
  • BTR 2004

Daarnaast is dit bedrijf lid van de Uneto-VNI vakgroep Bliksembeveiliging en beschikken de werknemers over verschillende certificaten, zoals VCA, VCA-VOL, het Digitaal Veiligheidspaspoort, het IPAF-certificaat, TAB & TAO (inspecteurs en engineers) en MABO (monteurs).

Ga voor niets minder dan de beste kwaliteit

Als u bliksembeveiliging wilt laten plaatsen, dan wilt u natuurlijk niets minder dan de beste kwaliteit. Goede bescherming is immers cruciaal voor uw pand en uw werknemers. Wacht daarom niet langer en schakel Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV in, want zij zijn dé expert die deze kwaliteit aan u levert. Neem contact met hen op via de contactgegevens op de website.