Logistieke ondersteuning van dit fulfilment center in Nederland

Mondial Logistics is hét fulfilment center van Nederland waaraan u het volledige logistieke proces van uw bedrijf kunt uitbesteden. Zoekt u een geschikt magazijn voor de opslag van uw goederen? Wilt u hulp bij het orderpicken, verzenden en transporteren van orders? Of heeft u juist interesse in Value Added Services? Bij deze specialist kan het allemaal! Zij bieden logistieke ondersteuning en oplossingen op maat aan. U profiteert bij hen altijd van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, scherpe prijzen en uitstekende service. Doordat elk bedrijf weer anders is en een ander logistiek proces heeft, wordt er ook per bedrijf gekeken naar de beste aanpak. Een persoonlijke benadering en klanttevredenheid staan hierbij centraal.

Een optimale groei realiseren met fulfilment op maat voor uw bedrijf

Of u nu een B2B of B2C bedrijf heeft, dit fulfilment center in Nederland staat voor u klaar. Ze hebben al vele mkb-bedrijven in Nederland geholpen. Doordat ze zelf ook een mkb-bedrijf zijn, weten ze waar de behoeften van bedrijven liggen en spelen ze hierop in. Door het logistieke proces uit te besteden, kunt u zich focussen op de core business van uw bedrijf en kunt u een optimale groei realiseren. Fulfilment speelt daarbij een grote rol en daarom is het goed om te weten dat dit op de correcte manier gebeurt, zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft. Of u nu op zoek bent naar een specialist in douanefaciliteiten, e-logistics, transport, B2B of B2C fulfilment; dit bedrijf helpt u verder!

Neem contact op voor meer informatie

Wanneer u interesse heeft en het fulfilment van uw bedrijf in Nederland graag wilt uitbesteden aan dit center, dan stellen de professionals van Mondial Logistics graag een offerte voor u op. Dit is geheel vrijblijvend en zo krijgt u een duidelijk overzicht van de kosten. Op deze manier weet u waar u aan toe bent en kunt u een weloverwogen beslissing maken voor uw bedrijf. Heeft u naar aanleiding van de offerte nog vragen of wilt u advies op maat? Neem dan gerust eens contact op met deze professionals. De contactgegevens vindt u op hun website.