SEO Strategy
Image default
Zakelijke dienstverlening

Logistieke ondersteuning van dit fulfilment center in Nederland

Mondial Logistics is hét fulfilment center van Nederland waaraan je het volledige logistieke proces van jouw bedrijf kunt uitbesteden. Zoek je een geschikt magazijn voor de opslag van goederen? Wil je hulp bij het orderpicken, verzenden en transporteren van orders? Of heb je juist interesse in Value Added Services? Bij deze specialist kan het allemaal! Zij bieden logistieke ondersteuning en oplossingen op maat aan. Je profiteert bij hen altijd van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, scherpe prijzen en uitstekende service. Doordat elk bedrijf weer anders is en een ander logistiek proces heeft, wordt er ook per bedrijf gekeken naar de beste aanpak. Een persoonlijke benadering en klanttevredenheid staan hierbij centraal.

Een optimale groei realiseren met fulfilment op maat voor jouw bedrijf

Of je nu een B2B of B2C bedrijf hebt, dit fulfilment center in Nederland staat voor je klaar. Ze hebben al vele mkb-bedrijven in Nederland geholpen. Doordat ze zelf ook een mkb-bedrijf zijn, weten ze waar de behoeften van bedrijven liggen en spelen ze hierop in. Door het logistieke proces uit te besteden, kun jij je focussen op de core business van jouw bedrijf en kun je een optimale groei realiseren. Fulfilment speelt daarbij een grote rol en daarom is het goed om te weten dat dit op de correcte manier gebeurt, zonder dat je hier zelf omkijken naar hebt. Of je nu op zoek bent naar een specialist in douanefaciliteiten, e-logistics, transport, B2B of B2C fulfilment; dit bedrijf helpt je verder!

Neem contact op voor meer informatie

Wanneer je interesse hebt en het fulfilment van jouw bedrijf in Nederland graag wilt uitbesteden aan dit center, dan stellen de professionals van Mondial Logistics graag een offerte voor je op. Dit is geheel vrijblijvend en zo krijg je een duidelijk overzicht van de kosten. Op deze manier weet je waar je aan toe bent en kun je een weloverwogen beslissing maken voor jouw bedrijf. Heb je naar aanleiding van de offerte nog vragen of wil je advies op maat? Neem dan gerust eens contact op met deze professionals. De contactgegevens vind je op hun website.