SEO Strategy
Image default
Zakelijke dienstverlening

Reclame en hygiëne in één: desinfectie via een dispenser met logo op de paal uit een groothandel

Een desinfectiepaal zorgt direct bij binnenkomst voor een veilig gevoel onder uw klanten of gasten. Deze hygiëne service wordt gewaardeerd en komt uw imago ten goede. Bij Desinfectie-Paal B.V. kunt u een paal voor desinfectie met dispenser in hun groothandel kopen. Of u nu één paal nodig heeft of een grotere hoeveelheid; hier bent u aan het juiste adres. U heeft de mogelijkheid om de paal te laten personaliseren, bijvoorbeeld met uw logo erop of door voor een huisstijlkleur te kiezen. Zo maakt u meer dan alleen een hygiëne service van de desinfectiepaal en wordt de paal het visitekaartje van uw bedrijf.

Waarom een desinfectiepaal een goede investering is

U wilt graag dat klanten zich veilig en op hun gemak voelen wanneer ze bij uw bedrijf zijn. Een desinfectiepaal zorgt voor dat veilige gevoel en is daarom een goede investering. U maakt een positieve indruk en verbetert daarmee uw imago. Natuurlijk is een goede handhygiëne belangrijk, omdat het de verspreiding van virussen voorkomt. De aankoop van desinfectie met dispenser in de groothandel zorgt ervoor dat u aan hygiënevoorschriften en –wensen voldoet. De palen zijn makkelijk verplaatsbaar, kunnen snel nagevuld worden en ook het schoonhouden van de paal is eenvoudig. Zet de paal bij de ingang van uw bedrijf neer, zodat het gepersonaliseerde ontwerp een echt visitekaartje vormt.

Een paal huren voor tijdelijk gebruik

Bij Desinfectie-Paal B.V. kunt u niet alleen desinfectiepalen kopen, maar u kunt er ook tijdelijk eentje huren. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld een evenement of beurs organiseert en gedurende deze periode een desinfectiepaal wilt plaatsen. Zo zorgt u voor een veilig gevoel onder de bezoekers. U kunt een paal voor desinfectie met dispenser huren in de groothandel. Al voor minder dan dertig euro per maand hebt u een mooie desinfectiepaal voor optimale hygiëne tijdens uw evenement. U kunt kiezen uit verschillende modellen en vindt dus altijd een desinfectiepaal die aansluit bij uw behoeftes.

https://www.desinfectie-paal.nl/