SEO Strategy
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit is hét bedrijf voor beschoeiing en andere waterwerken in Zuid-Holland

Heeft u nood aan een bedrijf dat waterwerken in Zuid-Holland en omgeving maakt? Het bedrijf Gebr. de Hollander in Hazerswoude-Dorp heeft al vele jaren ervaring met dit soort werkzaamheden. Asbestverwijdering, sloopwerkzaamheden, metselwerk en grond- en terreinwerk behoren eveneens tot de diensten die de ervaren medewerkers specialistisch uitvoeren. Ook kunt u hier terecht voor bruikbare, tweedehands materialen. Deze worden gewonnen tijdens sloopwerkzaamheden en kunt u in Hazerswoude-Dorp kopen. Hierdoor kunt u deze materialen hergebruiken en bent u milieuvriendelijk bezig. Beschikt u over een dam en wilt u deze verduurzamen? Dan zetten de specialisten graag een GDH-schot over uw dam, waardoor onder meer uitstoot wordt gereduceerd en er weinig tot geen last is van bodemvervuiling.

Beschoeiing, brugrestauraties en het plaatsen van steigers

Er zijn diverse waterwerken die dit bedrijf in Zuid-Holland en de verdere omgeving voor u kan maken. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van beschoeiing, zoals een hardhouten damwand. Of is uw voetgangersbrug toe aan vakkundige renovatie, restauratie of vervanging? Het plaatsen van steigers, aanlegplaatsen of vlonders doen de specialisten ook zonder enige moeite. Dit bedrijf beschikt over de geschikte materialen, waarmee de ervaren specialisten altijd tot het gewenste resultaat komen. Voorafgaand aan de werkzaamheden proberen de medewerkers bovendien risico’s te elimineren, zodat de kans groot is dat alles volgens planning verloopt en er niet onverwachts vertraging plaatsvindt.

Neem contact op voor een offerte op maat

Wacht niet langer en vraag een geheel vrijblijvende offerte op maat aan voor de waterwerken en eventuele andere diensten in Zuid-Holland. De medewerkers van Gebr. de Hollander in Hazerswoude-Dorp denken graag met u mee over geschikte oplossingen voor uw vraagstukken en horen met genoegen wat uw wensen zijn. De werkwijze van dit bedrijf is transparant, zodat u altijd goed op de hoogte bent van het project dat zij voor u uitvoeren. Dat is een van de vele voordelen van dit bedrijf in Zuid-Holland.