SEO Strategy
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bij deze aanbieder bestelt u eenvoudig (op maat gezaagde) draadstangen voor de bouwsector

Bent u op zoek naar een aanbieder met een breed assortiment aan draadstangen, bouten en moeren met de mogelijkheid tot maatwerk? Binnen de bouwsector kiest u voor één aanbieder voor al uw bevestigingsmaterialen en overige bouwbenodigdheden: Kobout. Hier kunt u terecht voor draadeinden van een, twee of drie meter en in diverse materialen zoals rvs en staal. Al jaren schakelen aannemers en eigenaren van onder andere betonfabrieken en constructiebedrijven dit bedrijf in voor hun artikelen. Bent u benieuwd waarom? Lees dan verder!

De gekwalificeerde medewerkers hebben veel kennis van de toepassingen binnen de bouwsector

Als u werkzaam bent in de bouwsector, is het prettig om uw artikelen te bestellen bij een aanbieder die verstand heeft van zaken. Bij Kobout werken gekwalificeerde medewerkers die u goed kunnen adviseren over het brede assortiment aan draadstangen, bouten en moeren. Zij zijn namelijk precies op de hoogte van de mogelijkheden van deze bevestigingsmaterialen en hoe deze worden toegepast binnen de sector. Desgewenst kunnen zij uw draadstangen ook in elke gewenste maat zagen.

Profiteer van levering op uw locatie in de BeNeLux of de rest van de Europa

Kobout besteedt veel aandacht aan de relaties met logistieke partners. Dit zorgt ervoor dat zij uw bestelling snel kunnen leveren in België, Nederland en Luxemburg, maar ook in andere Europese landen. Zit er spoed achter uw bestelling? Dan is het zelfs mogelijk om uw bestelling al binnen enkele uren geleverd te krijgen op uw werklocatie in Nederland.

De meeste artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar

Het assortiment aan draadstangen, bouten, moeren en overige 25.000 artikelen van deze specialist is vaak uit voorraad leverbaar. De bouten worden bovendien geleverd volgens de EN- 15048 en EN 14399-normeringen. Wilt u meer weten over wat Kobout voor uw bouwbedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met de medewerkers via de contactgegevens op de website.