SEO Strategy
Image default
Linkbuilding

Het recept van LINK BUILDING

Link building in enkele woorden vatten is niet evident. Maar dat een goed opgezette link building campagne enorm bijdraagt aan je positie in Google, dat staat als een paal boven water. Maar wat is nu het geheime recept van link building? Hoe stijgt u in de Google ranking, zonder dat u een Google penalty riskeert? Bij Link Optimizer kennen ze er alles van. Ze zijn dan ook dag en nacht bezig met de link building van hun klanten. Gewoon omdat ze daar goed in zijn. 

Techniek is belangrijk bij link building, maar alleen niet zaligmakend. Ongeveer 15% schatten we in, hangt van de techniciteit van uw site af. Zoekmachines mogen niet op technische belemmeringen stuiten bij het indexeren van uw site. Wilt u scoren met uw link building let dan extra op de teksten in uw header, body en footer.

Een ander aspect is de content. Goed geschreven teksten met de juiste inhoud zijn belangrijk voor succesvolle link building. Het juiste ritme in de teksten en herhalingen van kernwoorden zijn essentieel.

Het laatste belangrijke aspect is het leggen van externe links naar uw website. De kern van link building. Let wel de inkomende linken moeten gezond, kwalitatief en relevant zijn. Is dit niet het geval dan doen ze meer kwaad dan goed voor uw linkprofiel. Daarom leest u ook vaak minder positieve stukken over linkbuilding op het internet. Laat uw linkbuilding dan ook over aan een specialist.

 

70% van uw succes hangt van link building af

Een boude stelling waar we bij Link Optimizer voor 100% achter staan en van overtuigd zijn. Met een goed uitgevoerde en consequente link building campagne stijgt u in Google en boekt u resultaten. Dat garanderen de specialisten van Link Optimizer. En u hoeft ons helemaal niet op ons woord te geloven, met plezier bezorgen we u een lijst van tevreden klanten die al vele jaren hun link building aan ons toevertrouwen. Referenties waar we fier op zijn en al jaren met plezier voor mogen werken.

 

Sattelietsites met rendement

Onze professioneel opgezette linkbuilding sattelietsites garanderen een optimale ROI. Relevante links, met de nodige autoriteit, daar is Google fan van. Bovendien zijn de link building campagnes die opgezet worden door Link Optimizer betaalbaar. Zo kan u consequent link building blijven toepassen zonder al te diep in uw buidel te moeten tasten. Link building moet ook voor uw bedrijf een natuurlijk proces worden om online resultaten te boeken.

Contacteer vandaag nog de specialisten van Link Optimizer. Door hun ervaring zijn ze ongetwijfeld ook thuis in uw branche en kunnen ze u met raad en daad bijstaan bij het opzetten van uw link building campagne.

 

Voor meer info : bezoek de bron van dit artikel