SEO Strategy
Image default
Groothandel

Is uw rolluikmotor stuk? Bestel in deze webshop een nieuwe

Al ruim 35 jaar is Shadowparts specialist als het gaat om losse onderdelen voor zonweringen of rolluiken. Is uw rolluikmotor of de bandopwinder van het rolluik kapot? Via de webshop bestelt u heel eenvoudig een nieuwe. Shadowparts biedt alle onderdelen die u nodig heeft voor uw rolluik of zonwering aan. Alle producten zijn bovendien van de beste kwaliteit en verkrijgbaar voor een mooie prijs. Dit blijkt ook uit de vele positieve klantenbeoordelingen.

Uitsluitend losse onderdelen

Waar de meeste zonwering- en rolluikbedrijven vooral zijn gericht op de verkoop van de zonweringen en rolluiken zelf, en het monteren ervan, pakt Shadowparts het heel anders aan. Dit bedrijf biedt uitsluitend losse onderdelen aan. Dankzij het ruime aanbod, vindt u altijd wel een rolluikmotor of bandopwinder die bij uw rolluik past. Naast rolluikmotoren en bandopwinders voor een rolluik, biedt het bedrijf ook verschillende onderdelen aan voor screens en markiezen, zoals koorden en koordgeleiders.

Profiteer van de beste kwaliteit

In de webshop van Shadowparts vindt u de perfecte rolluikmotor of bandopwinder voor uw rolluik. Alle producten zijn van topkwaliteit. Aangezien het bedrijf onafhankelijk is, levert het producten van alle merken – zowel grote als kleine merken. Het voordeel van het kopen van losse onderdelen, is dat u niet een heel nieuwe zonwering of rolluik hoeft te kopen. Dit bespaart u enorm veel geld. Bovendien hoeft u niet ook nog eens de kosten voor een monteur te betalen.

Kies voor een webshop met uitmuntende service

Shadowparts staat te allen tijde klaar voor haar klanten. Bij vragen en klachten kunt u altijd bij de klantenservice terecht. Bovendien garandeert het bedrijf een snelle levering. Binnen twee werkdagen staat er al een bezorger voor uw deur. U kunt op veel verschillende manieren betalen, en zelfs achteraf betalen is mogelijk. Alle betaalmethoden zijn veilig en betrouwbaar. Bovendien kunnen alle producten geretourneerd worden. U heeft een bedenktijd van 14 dagen en vervolgens nog 14 dagen om de bestelling terug te sturen. Dat is de service waar u bij een specialist op kunt rekenen!