SEO Strategy
Image default
Groothandel

Heb je een horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven nodig?

EKS is een koffiegroothandel die gespecialiseerd is in koffiemachines voor in de horeca, op het kantoor of gewoon voor in huis. Het bedrijf is in 1992 opgericht en heeft daardoor al bijna 30 jaar ervaring. En dat is te merken. Het bedrijf biedt de allerbeste horeca espresso koffiemachines in de regio Eindhoven en geeft daarbij deskundig advies. Heb je dus een horeca espresso koffiemachine in de buurt van Eindhoven nodig? Aarzel niet en neem contact op met EKS.

Het aanbod

Naast de perfecte horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven, vind je er ook wat minder professionele koffiezetapparaten die je bij je thuis neer kunt zetten. Het voordeel hiervan is dat deze goedkoper zijn. Nog steeds is de kwaliteit erg goed. Ook biedt EKS koffie van zijn eigen merk, onder de naam Dicarlo koffie. Deze koffie is gemaakt van de allerbeste koffiebonen. En aangezien smaken verschillen, heb jij zelf invloed op de samenstelling van de bonen.

Basis Barista Training

Ideaal voor mensen die een baristabar willen beginnen, is de Basis Barista Training. Deze training wordt aangeboden in Dongen, waar EKS is gevestigd, en is bedoeld om je baristaskills te verbeteren. Je leert hier hoe je de horeca espresso koffiemachine uit de regio Eindhoven het beste kunt afstellen en wordt een pro in het aanbrengen van melkschuim. Je komt erachter hoe je een mooie, romige laag schuim maakt. Voor de liefhebbers is er ook nog de mogelijkheid om te leren hoe je figuren van de melk in de koffie maakt.

Klantgericht

EKS verwelkomt zijn klanten met een glimlach en heeft alles voor hen over. De klant is het allerbelangrijkst. Dit uit zich in de goede en snelle service. Bovendien biedt het bedrijf nog een extraatje: een onderhoudsservice. Mocht de koffiemachine stuk gaan, wordt deze gratis gerepareerd. Als het kan van afstand, maar waar nodig kan er ook een medewerker naar je toekomen. Ook kun je een vervangend apparaat te leen krijgen.

https://www.ekskoffie.nl/