SEO Strategy
Image default
Groothandel

Gebruik onthardingszout en kalkaanslag verdwijnt

In Nederland zijn er slechts enkele gebieden waar echt hard water wordt geleverd en dat zou betekenen dat onthardingszout op de meeste plekken niet nodig is. Niets is echter minder waar. Als het water een Duitse hardheid heeft van 12°, dan wordt het officieel hard genoemd. Kalk begint zich al af te zetten bij een Duitse hardheid van 3° en levert dus ook in gebieden met zeer zacht water problemen op. Uiteindelijk zijn de waarden van minder belang en is het belangrijk dat u water krijgt waar u mee kunt leven. Het onthardingszout van H. van Namen B.V. is dan een schitterend product waarmee uw leven aanzienlijk makkelijker wordt.

 

De gevolgen van kalk in het water

Als er water dat kalk bevat door uw leidingen stroomt, dan merkt u dat aan een aantal verschillende zaken:

  • Uw leidingen raken verstopt en stromen niet goed meer door.
  • De elementen in uw apparaten die water gebruiken zitten vol met kalk.
  • Apparaten gebruiken meer stroom en raken snel defect.
  • U heeft veel schoonmaakmiddelen nodig en uw verbruik van zeepproducten is ook hoog.
  • U ziet kalkaanslag op uw tegels, op uw glazen, op uw auto, ramen en andere gladde oppervlakten na het wassen.

De oplossing

Onthardingszout biedt een oplossing voor deze en meerdere problemen. Gebruik het in uw waterontharder en afwasmachine en kalkaanslag verdwijnt. U zult ook zelf voordelen merken van zacht water, omdat uw huid minder strak en droog aanvoelt na het douchen. Het is goed mogelijk dat eczeem, psoriasis of andere huidproblemen verminderen. Ook uw haar is zachter en gezonder. Onthardingszout komt niet in uw drinkwater terecht, maar levert wel veel voordelen op waar u direct van profiteert.

Gebruik geen keukenzout

Gebruik geen keukenzout, want dat is te fijn. Het kan aankoeken en klonteren en daar raakt uw apparaat juist defect van. Onthardingszout is zo ontworpen dat het geleidelijk en in de juiste hoeveelheden aan het reinigingswater wordt toegevoegd.

https://www.vannamen.nl/