SEO Strategy
Image default
Bedrijven

Zelf codes printen

Een QR-code is een tweedimensionale streepjescode uit 1994. QR staat voor Quick Response en werd ontwikkeld om snel decodeerbaar te zijn. De code wordt in Nederland de afgelopen paar jaar steeds populairder onder consumenten en bedrijven. Zo is een van de toepassingen van de code bijvoorbeeld om de een unieke code af te drukken op flyers zodat consumenten de informatie in de code, zoals bijvoorbeeld een website, kunnen scannen met hun telefoon. De applicatie opent dan automatisch de inhoud van de QR-code op de telefoon van de persoon die de code heeft gescand. Dit wordt veelal gebruikt voor promotiedoeleinden zoals het printen van een webadres op een flyer of poster. Een andere toepassing van de QR-code is om deze op visitekaartjes te printen. Zo kan er wat informatie over de persoon getoond worden of bijvoorbeeld een link naar de website van de persoon.

Het is geheel gratis om een QR-code aan te vragen en deze te printen. Met een QR code printer kunt u zelfs thuis de code zelf uitprinten op allerlei materiaal. Dus, als u interesse heeft in het zelf kunnen printen van een QR code voor promotie van iets of misschien vindt u het wel erg interessant, dan kunt u online een QR code printer aanschaffen. Mocht u meer dan alleen QR codes willen printen, kunt u eens kijken naar een codeer printer. Dit is een stuk geavanceerder en een echte printer van professioneel niveau.

Als u meer wilt weten over QR codes is er online erg veel informatie te vinden. Zo staat er uitgelegd hoe u informatie in de QR code kunt verwerken, hoe u naar een webadres kunt linken en met wat voor applicaties het mogelijk is om een QR code te scannen. Neem dus een kijkje op verschillende websites en maak uw eigen QR code gratis aan.

Voor meer info : bezoek de bron van dit artikel