SEO Strategy
Image default
Bedrijven

van verstandskies trekken tot kincorrectie

Uw gebit is één van de belangrijkste onderdelen van uw lichaam. Het is dan ook belangrijk dat u dit zelf goed onderhoudt. Maar wat nou als u een probleem heeft bij uw mond waar u zelf weinig aan kan doen? Daar biedt de orfeokliniek ondersteuning. Of het nou medisch noodzakelijk is of u het zelf wilt veranderen, de medewerkers bij de orfeokliniek zullen doen wat ze kunnen om u de perfecte glimlach te geven!

De orfeokliniek doet veel medische ingrepen. Van wortelkanaalbehandelingen tot chirurgische ingrepen. In dit artikel zal er op twee soorten ingrepen de schijnwerper staan. Dit zijn ingrepen waar de meeste mensen weinig van afweten, maar toch verrassend vaak voorkomen.

kincorrectie

Bij een kincorrectie wordt de kin, die te ver naar voren of naar achter staat, wordt er gebruik gemaakt van een unieke behandeling: de brons-mulié methode. Bij deze methode wordt er met behulp van een computerprogramma gekeken hoe de ideale vorming van uw kin er uit kan zien. Daarna wordt er een kaakoperatie, zonder implantaat, uitgevoerd en wordt uw kaak handmatig naar voren gezet. (let op, de kosten worden niet vergoed door uw verzekeraar)

Verstandskies trekken

Een verstandskies trekken is misschien een best vaak voorkomende ingreep, maar ook dit wordt door ons uitgebreide team gedaan. Door onze strakke agenda’s kunt u hoogst waarschijnlijk binnen twee weken nog terecht! Ik kan er ook van uit gaan dat u het trekken van welke kies dan geen fijne behandeling is. Maar vrees niet, Orfeo kliniek heeft de perfecte middelen om deze behandeling u zo gemakkelijk mogelijk af te laten gaan. Mocht u hier niet zeker over zijn raad ik u aan de folder op onze website te bekijken! Daar leest u over hoe wij te werk gaan betreft tand of kies trekken. En zelfs wortelresten kunnen wij voor u verwijderen!

Maak vandaag nog een afspraak!

Voor meer info : bezoek de bron van dit artikel