SEO Strategy
Image default
Bedrijven

Koffie

Een lekker bakje koffie in de ochtend, wie houdt er nou niet van. Als je een koffiemachine hebt van het merk Nespresso dan is het ook van groot belang dat je de koffie cups koopt van het Nespresso merk, voor de beste smaakbeleving. Er bestaan daarnaast ook andere merken cups die ook in het Nespresso apparaat passen en deze kunnen ook een goedkope en voordelige vervanging zijn voor de originele cups.

Proefpakket

Er bestaan heel veel verschillende soorten smaken koffie. Om goed te kunnen bepalen welke het beste bij jou past is het misschien handig om een Dolce gusto cups proefpakketaan te schaffen. In dit proefpakket zitten 4x 16 capsules met drie verschillende soorten smaken. Zo kan jij bepalen welke jij het lekkerst vindt.

Koffiemachine

Nadat je de juiste smaak en merk cups hebt gevonden is het natuurlijk belangrijk dat die ook passen in het apparaat dat je hebt. Er bestaan heel veel verschillende soorten koffiemachines. Denk bijvoorbeeld aan een handmatige koffiemolen, waarbij je jouw eigen koffie kan maken met verse koffiebonen.

Soorten koffie

Er bestaan daarnaast ook heel verschillende kopjes koffie. Neem je bijvoorbeeld een Espresso, dan drink je een heel klein, maar sterk kopje koffie. Als je het nog sterker wil, kun je zelfs een dubbele Espresso bestellen. Met de koffiecups van Nespresso kun je een uitstekend kopje Espresso maken. Daarnaast kan je ook een Cappuccino maken. Dit is een van de populairste soort koffie en wordt vaak gedronken in Nederland. Een Cappuccino bestaat uit drie delen en is eigenlijk een Espresso met een laag melk met daarbovenop nog een laag melkschuim. Een Latte Macchiato bestaat maar uit twee delen, namelijk een derde deel Espresso en twee derde deel melk.  Een Latte Macchiato is makkelijk te maken met de cups van dolce gusto.

Zo hoef je niet naar een koffiebar voor een lekker kopje koffie, maar kan je die prima ook zelf thuis maken.

Voor meer info : bezoek de bron van dit artikel