SEO Strategy
Image default
Banen en opleidingen

Werkvoorbereider

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het omzetten van 2D en 3D mechanisch ontwerp naar uitvoeringsplannen voor de verspanings- en lasafdelingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van productscantabellen, lasparametertabellen en meetrapporten.

Je zorgt ervoor dat de juiste onderdelen worden geleverd of kunnen worden gekocht, en je bent klaar voor de productie van elk onderdeel. Dit houdt in dat je medeverantwoordelijk bent voor de uitvoering van instructies in de bouw (las) hal en de machinefabriek. Je mag het plan nooit negeren.

Aanbod

Wij bieden u een omgeving voor het bedenken en realiseren van echte werktuigbouwkundige kunstwerken. Je ontvangt een marktconform salaris en vele andere juridische voordelen. Alles is recht evenredig met ervaring, loopt door de leercurve en toewijding.

Jouw profiel

U kunt nauwkeurig werken en u zult de planning niet missen. Je begrijpt het mechanische plan. En jij bent een kwaliteitsexpert.

Je hebt een sterke interesse in nieuwe productietechnologieën, maar je houdt vooral van grootschalige machinebouw. U kunt communiceren en praten met lassers en machinisten. Je houdt ervan om echte werktuigbouwkundige projecten uit te voeren.

Houd je aan regels en afspraken, ga om met stress, leer, plan (= organiseer) en wees accuraat

Veld: kwaliteitsmethode, veld: productiemethode, technische ondersteuning bieden aan operators en kwaliteitsdiensten, onderzoek en productie, evalueren en berekenen van productietijd en productiekosten, bepalen van prijsnormen en offertes, vaststellen en analyseren van storingen, bepalen corrigerende maatregelen en bewaken ze Implementatie, informatie-compilatie en update van vervolgdocumenten (materiaallijst, technische documenten, enz.),

Analyseer het proces, de methoden en technische procedures voor de definitie van het fabricagedeel, bereid fabricage-, goedkeurings- of installatiedocumenten (classificatie, procedures, specificaties, enz.) Voor, controleer de consistentie van de uitvoering, scope: fabricagemethoden, definieer en implementeer fabricageprocedures (digitale controle), verwerking Centreer, automaten, etc.), implementeer prototypes of fabricagetools voor productievoorbereiding, controleer of verfijn de consistentie van tools en productiemachines

Professor Bach Mechatronica: Onderhoudstechnologie Professor Bach Mechatronica: Mechatronica


https://www.vindazo.be/vacatures/werktuigbouwkundige.html