SEO Strategy
Image default
Winkelen

Met Vtwonen woonaccessoires decoreer je altijd volgens de laatste trends

Wil jij je woning of een bepaalde ruimte van je woning een geheel nieuwe uitstraling geven? En wil je daarbij de laatste trends volgen, zonder daarbij het gevoel van uniekheid te verliezen? Dan zijn vtwonen woonaccessoires echt iets voor jou! De naam doet je wellicht vooral denken aan het tijdschrift en het televisieprogramma, maar het merk heeft een brede collectie met woondecoratie. Vtwonen woonaccessoires behoren tot de meest toonaangevende accessoires binnen de Nederlandse woonbranche. Het merk blijft alsmaar groeien en vervaardigt zijn ontwerpen met zorg, passie en aandacht.

Specialist op het gebied van Scandinavische woonmerken

Een zeer ruim aanbod aan vtwonen woonaccessoires vind je in de webshop By Zenz, dat zich reeds sinds 2009 een specialist mag noemen op het gebied van Scandinavische woonmerken. Zo zijn ook Hubsch Interior, Bloomingville, House Doctor en Madam Stoltz in de webshop vertegenwoordigd. Scandinavische accessoires weten simpliciteit, functionaliteit en schoonheid feilloos met elkaar te combineren. Bij de samenstelling van het assortiment wordt rekening gehouden met de mate waarin de artikelen bij elkaar passen. Zo hoef je slechts één webwinkel te bezoeken om al je decoratieve artikelen te kunnen aanschaffen!

Handgemaakte, creatieve ontwerpen

Een van de meest geliefde merken in de bovengenoemde webshop is Madam Stoltz. Het Deense merk is eigenlijk een lifestylebedrijf dat bekendstaat om zijn karakteristieke boho stijl. De collectie bestaat uit handgemaakte, creatieve ontwerpen die door de natuur, lokale tradities en vakmanschap zijn geïnspireerd. Koop je in de in Noord-Scharwoude gebaseerde webshop Madam Stoltz artikelen, dan weet je dat deze altijd door lokale families en onder de juiste omstandigheden zijn vervaardigd.

Eindeloos combineerbare artikelen

By Zenz, dat in Noord-Scharwoude een groot magazijn heeft dat op afspraak te bezoeken is, is dé woonwinkel met het grootste assortiment aan Scandinavische woonmerken. Er worden enkel producten gekocht die de eigenaren van de webwinkel ook zelf in huis zouden gebruiken. Niet alleen trends worden gevolgd, maar ook het gevoel. Praktisch alle artikelen kunnen met elkaar worden gecombineerd.