SEO Strategy
Image default
Mode en Kleding

Met vrienden een weekendje weg. Wat neem je mee?

Met vrienden een weekendje weg. Wat neem je mee? 

Eindelijk is daar dan dat weekendje waar je al zo lang naar uit hebt gekeken. Maar nu moet je nog bedenken wat je allemaal mee wilt nemen dat weekend en of je daar wel de juiste tas of tassen voor hebt. Ben jij eigenlijk iemand die veel meeneemt of juist weinig?

Welke tas ga je gebruiken om mee te nemen op een weekendje weg?

Ter voorbereiding van je weekendje weg moet je natuurlijk op zoek naar een tas die erg fijn is en waarbij je dan ook nog eens voldoende ruimte hebt waar je ook echt alles in kwijt kan wat je nodig hebt. Ben je nu iemand die heel goed een weekendje weg kan met weinig spullen, dan kan een prachtige rugzak al volstaan. Je kunt natuurlijk ook voor jezelf denken nee, ik wil een mooie, degelijke maar waterbestendige tas hebben. Dan kan je gaan voor de mooie rains weekendtas. Misschien is het ook handig om te bedenken of een bum bag een idee is om mee te nemen?

Gebruiken mannen andere tassen als vrouwen?

Wanneer je als man een weekendje met vrienden weg gaat wil je toch wel graag een robuuste, stoere en XXL tas meenemen. Als je daar alleen al naar kijkt dan hebben mannen toch wel gauw een andere tas mee dan vrouwen die meenemen. De weekendtas voor een vrouw is ook kleiner dan de leren weekendtas heren. Denk nu niet meteen dat een vrouw minder meeneemt dan een man want dat is natuurlijk totaal niet zo. Een vrouw is vaak kleiner dan een man en dat kan je merken in de bagage. Mannen gebruiken de weekendtas vaak ook nog eens voor de sportschool. 

Een klassieke tas meenemen!

Wanneer je toch eigenlijk wel een klassieke tas mee wilt nemen op een weekendje weg met vrienden dan kan je denken aan een cowboy bag. Deze schouder- en handtas is van leer en toch ook wel een tas waar je graag mee gezien wilt worden. Deze cowboysbag is er ook in de kleinere varianten dus te gebruiken voor elke situatie. De goede kwaliteit en stijl in combinatie met de kenmerken van de voor- en zijvakken is dit toch wel de klassieke tas die je graag wilt gebruiken. Wil je het geheel dan ook nog eens mooi afmaken dan kan je overwegen om er een bijpassende portemonnee bij te nemen.