SEO Strategy
Image default
Mode en Kleding

De moeder van de bruid of bruidegom staat in het middelpunt bij deze bruidswinkel in Rotterdam

Een kind dat gaat trouwen zorgt voor een ervaring die je je hele leven niet meer zult vergeten. Vaak gaat alle aandacht naar de outfits die het bruidspaar deze dag zal dragen. Maar als moeder van de bruid wil je op deze bijzondere dag natuurlijk ook een look die helemaal bij je past. De stylisten van Opaack Galerie, een bruidswinkel in Rotterdam, hebben daarom alle aandacht voor jou als moeder van de bruid of bruidegom!

Het grootste aanbod aan toegankelijke mode voor iedere vrouw

Ook jij mag op deze bijzondere dag best een beetje opvallen. De stylisten van Opaack Galerie hebben meer dan twintig jaar ervaring in de modebranche en zorgen er met hun persoonlijk advies voor dat je een fantastische outfit vindt waarmee je zult stralen. Wat denk je van een mooi aansluitend pakje van Linea Raffaelli, een schitterende japon of een chique avondjurk? Waar je voorkeur ook naar uitgaat; in het aanbod van honderden modellen voor elk figuur en budget vind je ongetwijfeld de ideale look. Gaat je dochter trouwen en is zij nog op zoek naar haar jurk voor de grote dag? Dan kunnen jullie allebei bij deze bruidswinkel in Rotterdam terecht. Ze hebben namelijk ook een groot aanbod aan bruidsjurken voor in het stadhuis of in de avond.

Bezoek de winkel van dinsdag tot en met zondag

Van dinsdag tot en met zondag is Opaack Galerie geopend om zoveel jurken te passen als je wilt. Dit kan tussen 11.00 en 18.00 (op zondag van 12.00 tot 17.00). Is de jurk die je hebt uitgekozen net iets te lang of dient deze wat ingenomen worden? Ga dan nog even langs de Rotterdamse Modefabriek na je bezoek aan deze bruidswinkel in Rotterdam. Hier laat je je jurk vermaken door ervaren coupeurs. Het enige wat je dan nog rest, is te genieten van een schitterende bruiloft!

https://opaack.nl/