SEO Strategy
Image default
Dienstverlening

Waarvoor vraag ik mentorschap aan in regio Breda?

Wilt u mentorschap aanvragen voor uzelf of voor uw naaste in regio Breda? Dan moet u bij JD Financial Coaching BV zijn. Deze specialist heeft veel kennis op het gebied van mentorschap, maar ook op het gebied van bewindvoering en onder curatele stelling. Zij kunnen dus voor iedere situatie de beste oplossing bieden. Waar beschermingsbewindvoering en onder curatele stelling zich als maatregelen richten op de financiële situatie van de betrokkene, gaat het bij mentorschap meer om het maken van belangrijke beslissingen omtrent noodzakelijke zorg, behandelingen en verblijf. Een mentor helpt de betrokkene bij het maken van deze beslissingen.

Een mentor die de belangen behartigt van de betrokkene

Als de aanvraag wordt goedgekeurd, krijgt u of uw naaste een mentor aangewezen die de belangen behartigt. De mentor bespreekt belangrijke beslissingen met de betrokkene en zal vervolgens een advies uitbrengen of zelfs de beslissing maken met goedkeuring van de betrokkene. Woont u in regio Breda en wilt u graag mentorschap voor iemand aanvragen? Dan kunt u contact opnemen met JD Financial Coaching BV. Zij bekijken graag met u de mogelijkheden. Er zijn een aantal mensen die mentorschap aan kunnen vragen en dat zijn:

  • De betrokkene zelf
  • De partner
  • Familie tot de 4de graad
  • Een voogd
  • De instelling waar de betrokkene verzorgd of begeleid wordt
  • De curator, mentor of bewindvoerder
  • In uitzonderlijke gevallen de officier van Justitie

Bespreek de mogelijkheden met deze experts

Bent u benieuwd wat JD Financial Coaching BV voor u kan betekenen? Vraag deze experts uit Breda dan gerust om advies omtrent mentorschap, bewindvoering of onder curatele stelling. Zij bespreken graag met u de mogelijkheden voor u of uw naaste en gaan dieper in op het onderwerp. Wilt u meer informatie inwinnen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ze op via hun website. Ze staan u graag te woord.

https://www.jdfinancialcoaching.nl/