SEO Strategy
Image default
Dienstverlening

Maak uw huis meer waard door spouwmuurisolatie in Brabant

Investeren in uw huis kan u op langere termijn juist geld opleveren. Als u bijvoorbeeld kiest voor spouwmuurisolatie in Brabant bij een professioneel bedrijf als BODIMA in Breda, stijgt de waarde van uw huis. Ook bespaart deze isolatie u energiekosten. Op het moment dat uw muren goed geïsoleerd zijn, voelt uw huis aangenamer aan, omdat de warmte langer blijft hangen en de muren niet koud aanvoelen. U gebruikt hierdoor minder energie om uw huis warm te stoken, waardoor uw energiekosten dalen. Daarnaast heeft u weinig tot geen last van het bedrijf dat uw spouwmuurisolatie in Brabant uitvoert. De medewerkers hoeven niet in uw huis te zijn, ze werken namelijk via de buitenmuur, en zijn bovendien in één dag klaar. De innovatieve technieken die zij gebruiken zorgen ervoor dat de isolatie snel gebeurt, kwalitatief en efficiënt is én uw gevel niet beschadigt.

Optrekkend vocht in uw spouwmuurisolatie?

Als u last krijgt van optrekkend vocht in uw spouwmuurisolatie in Brabant, wordt dit probleem door de medewerkers van BODIMA in Breda snel opgelost. Optrekkend vocht is namelijk slecht voor de gezondheid. Met een relatief hogere luchtvochtigheid in huis heeft u sneller last van schimmelvorming en een lagere warmte-isolatie, waardoor u en uw familieleden infecties kunnen krijgen aan de luchtwegen. Dit merkt u aan het krijgen van frequente verkoudheid, gewrichtspijn of keelpijn. Naast gevolgen voor de gezondheid, kan een vochtprobleem ook gevolgen hebben voor uw portemonnee. Als het vochtig is in huis, moet u namelijk meer energie gebruiken om de lucht in uw huis op te warmen. Zo vallen uw energieverbruik en uw energiekosten hoger uit.

Het bestrijden van uw vochtprobleem

Het personeel van BODIMA bestrijdt optrekkend vocht door de pleistering van de aangetaste zone te verwijderen, waardoor het vocht meer ruimte heeft om te verdampen. Hierna plaatsen de medewerkers van dit bedrijf een ondoordringbaar scherm dat voorkomt dat vocht uit de bodem in de muren en kelder trekt. Het vocht in de muren droogt volledig op en uw muren worden weer gerenoveerd zodat ze er weer als nieuw uitzien.