SEO Strategy
Image default
Dienstverlening

Machinaal straten doet u het best met de RoadPrinter Eco

Wanneer u machinaal wilt straten, wilt u natuurlijk de allerbeste en duurzame machine hiervoor gebruiken. In dat geval kiest u natuurlijk voor de RoadPrinter Eco van het bedrijf Road Paving Systems. Met deze machine kunt u zowel smalle straatjes tot compleet nieuwe brede straten eenvoudig machinaal leggen. Al vanaf één meter tot wel zes meter bestraten met de mogelijkheid tot uitbreiding is mogelijk met deze machine. U kunt met de RoadPrinter Eco diverse soorten stenen leggen, zoals gebakken keiformaten, nieuwe en gebruikte stenen, betonklinkers, gebakken dikformaten, lingeformaten en waaltjes. Wat voor steen u ook wilt gebruiken en welk patroon u ook wilt leggen; het wordt mogelijk door middel van de machine van deze specialist. Ze zijn al lang een specialist in het verzorging van machinale bestratingen in heel Nederland. Zowel herbestratingen als het leggen van nieuwe straten wordt eenvoudig met de machine van deze specialist.

De voordelen van het gebruik van deze milieuvriendelijke machine op een rij

Een van de grootste voordelen voor het machinaal straten met de RoadPrinter Eco, is de mogelijkheid om subsidie te krijgen. De subsidieregelingen Milieu-investeringsaftrek (MIA) en Vrije Afschrijving Milieumiddelen (VAMIL) zijn er voor veilige en duurzame werkomstandigheden. Hierdoor ontvangt u wanneer u gebruikmaakt van de machine van deze specialist een korting tot plusminus twaalf procent van het aanschafbedrag. Dat is dus erg voordelig voor het milieu en voor u! Er zijn echter nog meer voordelen:

  • Doordat het een elektrische machine is, treed er géén brandstofverbruik op
  • Er is geen lawaai van een brandstofmotor, waardoor er minder kans is op overlast
  • De machine is onderhoudsvrij
  • De perfect op elkaar afgestemde motorisering en besturing maakt de machine minder storingsgevoelig dan andere machines
  • Rondslingerende kabels zijn verleden tijd
  • De transportstand is drie keer sneller dan andere machines

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van machinaal straten bij deze specialist? Neem dan contact met ze op via de contactgegevens op de website.