SEO Strategy
Image default
Banen en opleidingen

Een baan aan het strand? Lees hier de mogelijkheden!

Wie wilt dat nou niet werken aan het strand? De zon, de gezelligheid en de frisse buitenlucht zorgen ervoor dat het strand niet voor niets een favoriete plek is voor heel veel mensen. Nederland heeft een prachtige kustlijn met veel werkgelegenheid. In het bijzonder bij Den Haag. Er zijn veel vacatures in Den-Haag te vinden waarbij je gelijk aan de slag kan op het strand! Het is leuk om te werken aan het strand, en er zijn verschillende manieren om dat te doen. Hier zijn een paar mogelijkheden!

Strandwacht 

Als je van zwemmen en water houdt, kun je overwegen om strandwacht te worden. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het toezicht op het strand en het water, en dat je mensen helpt om veilig te blijven. Je kunt ook eerste hulp verlenen als dat nodig is.

Horeca aan het strand

Als je van koken en werken met mensen houdt, kun je overwegen om een baan te zoeken in de horeca aan het strand. Dit kan bij een strandtent zijn, waar je kunt werken als ober, barman of kok. Je kunt ook werken in een restaurant aan het strand of een ijssalon. Werken in de horeca aan het strand is een leuke manier om te werken in een ontspannen en gezellige omgeving, en om te genieten van de zon en het strand terwijl je werkt.

Strandhuisjesverhuur 

Als je graag met mensen werkt en van ondernemen houdt, kun je overwegen om strandhuisjes te verhuren. Je kunt een eigen bedrijf opzetten of werken voor een bestaande verhuurbedrijf. Er zijn genoeg makelaars of verhuurders in de omgeving Den Haag waar je je bij kunt aansluiten.

Strand Verkoop

Als je graag met mensen praat en van verkopen houdt, kun je overwegen om op het strand producten te verkopen, zoals snacks, drankjes, zonnebrandcrème en souvenirs. Het is trouwens ook een leuk idee om ‘propper’ te worden voor bepaalde clubs en bars. Je moet dan zoveel mogelijk mensen naar een bepaalde tent proberen te lokken. 

Strandactiviteiten

Als je van sport en avontuur houdt, kun je overwegen om op het strand activiteiten aan te bieden, zoals surflessen, parasailing, of andere wateractiviteiten. Hier heb je natuurlijk de juiste vergunningen voor nodig, dus overweeg eerst om in de leer te gaan bij een bedrijf om te kijken hoe zij het aanbieden. Er zijn genoeg bestaande bedrijven die deze activiteiten aanbieden. Je vind dus zeker wel ergens een baan!