SEO Strategy
Image default
Banen en opleidingen

Deze experts helpen bij Biotech recruitment

Ben je als bedrijf binnen de Farma- en Biotech-markt op zoek naar nieuwe mensen? Of ben je als afgestudeerde op het gebied van Life Sciences klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Dan zijn de specialisten op het gebied van recruitment bij MY Recruitment er om jou te helpen. Voor bedrijven is het namelijk belangrijk dat er mensen voor je werken die enthousiast zijn en een goede bijdrage leveren aan de projecten die je uitvoert. Wil je de volgende stap in je carrière maken? Dan is het belangrijk dat je een plekje vindt waar je gewaardeerd wordt en waar nog meer te leren valt dan je al weet. En daarom is MY Recruitment precies de partner die jij nodig hebt.

Hulp voor zowel werkgever als werknemer

Een nieuwe baan vinden wanneer je al een rugzak vol ervaring hebt, zou toch een fluitje van een cent moeten zijn. En ook een werkgever met een succesvol bedrijf op de Life Sciences-markt zou toch makkelijk nieuwe mensen moeten kunnen vinden. Maar voor zowel de werkzoekende als de werkgever geldt dat ze een perfecte match willen vinden. MY Recruitment heeft ervaringsdeskundigen uit Biotech in dienst om te helpen bij de recruitment. Dit doen zij door te zoeken naar kwaliteit en uit te gaan van een persoonlijke aanpak. Zij helpen en begeleiden zowel de kandidaten als de werkgevers bij het sollicitatieproces. Maar voordat dit proces begint, zijn er al uitgebreide gesprekken geweest met beide partijen zodat eenieder weet wat hem of haar te wachten staat.

Maak gebruik van een doelgerichte werkwijze

Wanneer je als werkgever of kandidaat contact opneemt met de consulent van MY Recruitment voor een vacature binnen Biotech, dan weet je zeker dat je bij de juiste persoon terechtkomt. Zij werken doelgericht waarbij kwaliteit en enthousiasme hoog in het vaandel staan. Er wordt geluisterd naar jouw wensen en je krijgt persoonlijke begeleiding bij het zoeken naar de juiste vacature of het vinden van de juiste kandidaat.

https://www.my-recruitment.com/