SEO Strategy
Image default
Banen en opleidingen

Bouwkundig modelleur Gebouwen – Witteveen+Bos

Ben je op zoek naar nieuwe professionele uitdagingen? Werk je graag met professionals, maar heb je geen zeer professionele omgeving?

Voor het uitvoeren van bouwkundig tekenwerk van voorontwerp tot constructietekeningen zijn wij op zoek naar een bouwkundig tekenaar / Revit modelleur. Je hebt een volledige architectuuropleiding en een goede vakkennis. Het project waar je mee bezig bent heeft de kenmerken van meerdere disciplines en ook de soorten processen en gesprekspartners zijn divers. In de meeste gevallen ben je vanaf het begin betrokken.

Product-marktcombinatie (PMC) gebouwen maken deel uit van het veld gebouwde omgeving. Activiteiten in PMC variëren van constructief ontwerp tot veiligheidsanalyse, van constructiemanagement tot installatietechniek. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Op basis van de laatste ontwikkelingen op dit gebied hebben we onze eigen duurzame ontwerpprincipes geformuleerd en werkzaamheden uitgevoerd. Wij adviseren bij het ontwerp, de bouw, het beheer, de renovatie en sloop van gebouwen.

Onze kerndisciplines zijn: constructief ontwerp, bouwgerelateerde installatietechniek, bouwfysica, engineering en bouwmanagement. Expertisegebieden zijn onder meer duurzaamheid, akoestiek, brandbeveiliging, glasconstructie, bouwvernietigingsexpertise en BIM.

Wij geloven dat werken in BIM niet alleen 3D-modellering is, maar er ook deel van uitmaakt. BIM bevat meer inhoud, dus het wordt breed ontwikkeld en begrepen in alle PMC’s. Bij Witteveen + Bos kunnen we alle overige relevante kennis van andere branches gebruiken. Voorbeelden zijn geotechniek, bouwkosten, gebiedsontwikkeling, civiele techniek, uitvoeringsveiligheid en contractmanagement. De integrale aanpak vormt de kern van onze projectaanpak. Voorbeelden van projecten waar we aan werken zijn: diverse bus- / metrostations in Amsterdam, waaronder Amstelstation, defensiekantoorgebouw, 3D betonprintinnovatie, gerenoveerd Kröller Müller museum en uitbreidingsproject Schiphol. Uw functie is Deventer.

Wat wij vragen

 • Relevante afgeronde architectuur MBO of HBO opleiding;
 • Werkervaring als projectingenieur heeft de voorkeur;
 • Ervaring in de ontwikkeling van projecttechnologie, het opstellen en coördineren van tekeningen en details en het controleren van specificaties;
 • Rijke ervaring in de ontwikkeling van architectonische ontwerptechnologie door Revit;
 • Kennis van Building Information Modelling (BIM);
 • Zelfstandig rapporten schrijven;
 • Leergierig, nieuwsgierig, gemotiveerd, proactief, niet bang om uitgedaagd te worden;
 • Verantwoordelijkheid nemen en verder ontwikkelen;
 • Beschikken over goede communicatieve vaardigheden en zakelijke kracht, maar je moet eerst ondernemend zijn;
 • Onafhankelijke, daadkrachtige en collegiale werkhouding.

Wat wij bieden

 • Multidisciplinaire omgeving samengesteld uit experts en enthousiaste collega’s;
 • Veelzijdige en uitdagende projecten;
 • Ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • Een omgeving waar talenten onder goede begeleiding kunnen worden ontwikkeld;
 • Een groot aantal interne en externe cursussen over vakinhoud en projectmanagement;
 • Competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen + Bos is een advies- en ingenieursbureau dat wereldwijde oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken in de sectoren water, infrastructuur, milieu en bouw. In een boeiende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers aan interessante projecten in binnen- en buitenland in een multidisciplinair projectteam. Ons werk vereist altijd nieuwe kennis en nieuwe verantwoordelijkheden, daarom is persoonlijke en professionele ontwikkeling essentieel en gemotiveerd. Onze medewerkers zijn ambitieus en streven ernaar hun best te doen en de beste kwaliteitsresultaten te leveren. Heb persoonlijk initiatief en ondernemersgeest. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/loopbaan.html