SEO Strategy
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voor transportdiensten in Nieuw-Vennep moet u bij dit bedrijf zijn!

Heeft u hulp nodig bij uw transportdiensten vanuit Nieuw-Vennep? Heeft u alle transportbedrijven in Nederland al afgezocht, maar vindt u maar niet het ideale bedrijf om mee samen te werken? Y&O biedt de uitkomst. U transportdiensten worden tot in de puntjes uitgevoerd. Zowel voor, tijdens, als na het transport wordt er van alles voor u geregeld. Al het werk wordt u uit handen genomen. En dit alles gebeurt op een goede en betrouwbare manier.

Ruime ervaring en veel expertise

Het bedrijf dat u helpt bij transportdiensten in Nieuw-Vennep, bestaat al sinds 2004 en heeft in al die jaren een ruime ervaring opgebouwd. Waar het klein begon, is het nu één van de grootste transportbedrijven in Nederland. Bovendien heeft het in de loop der jaren meerdere onderscheidingen gekregen. Zo is het sinds 2012 Authorized Economic Operator (AEO), wat betekent dat het een betrouwbare partner in de internationale logistieke keten is. Ook heeft het de status Erkend Luchtvaartagent, waarmee Y&O sneller toegang krijgt tot vliegvelden en vliegtuigen zonder dat er extra veiligheidsmaatregelen worden opgelegd.

Waarvoor kunt u bij het bedrijf terecht?

Bij dit transportbedrijf in Nieuw-Vennep kunt u terecht voor diverse transportdiensten, meer dan bij andere transportbedrijven in Nederland. Naast een regulier transport – een transport voor verzendingen met normale afmetingen en een normaal gewicht – biedt het bedrijf een speciaal transport voor verzendingen die niet in dat plaatje passen en er een specifieke oplossing voor nodig is. Ook met een spoedklus biedt het bedrijf een oplossing, door gebruik te maken van een last-minute transport.

Ontdek hun klantvriendelijkheid

De medewerkers van het bedrijf zijn erg vriendelijk en staan u bij met advies. U mag zo veel vragen stellen als u wilt. Dankzij de jarenlange ervaring weten de medewerkers precies waar ze het over hebben. Ook is er echt aandacht voor u als klant. Er wordt naar u geluisterd en uw wensen en ideeën doen er echt toe. U bent geen nummer, maar echt een persoon. De medewerkers kennen u bij naam.