SEO Strategy
Image default
Zakelijke dienstverlening

App-integratie dankzij een integratieplatform

Digitale applicaties botsen soms. Ze werken langs elkaar heen, waardoor u lang moet zoeken naar de juiste informatie, of ze zorgen ervoor dat uw netwerk traag is. Een botsende warboel van applicaties is wel het laatste waar u op zit te wachten. Kies daarom voor een API platform. Het API of integratieplatform tilt de digitale structuur van uw bedrijf naar het allerhoogste nieuw. U bent in één klap klaar voor de uitdagingen van de eenentwintigste eeuw. Dataspecialist Datacon gaat graag met u in gesprek om uw bedrijf digitaal ‘volwassen’ te maken. De online apps van uw bedrijf werken na de upgrade tot API technologie naadloos met elkaar samen, als een groep synchroonzwemmers of een peper- en zoutstelletje. De apps komen helemaal tot bloei en functioneren elk optimaal zonder dat ze elkaar tegen de haren instrijken.

Uw bedrijf met een nieuw digitaal gezicht

De digitale omgeving is ook een visitekaartje voor uw bedrijf. Daarom is het ten zeerste aan te raden om naar een API platform up te daten. API heeft namelijk de toekomst: dat is een feit. De digitale service van het integratieplatform zorgt ervoor dat data ontsloten wordt en vrij gekoppeld kan worden. Hierdoor werkt uw netwerk sneller, wat de productiviteit van uw bedrijf ten goede komt. Handmatig data invoeren wordt voor het grootste gedeelte overbodig.

Onderhoud direct klantencontact via het platform

Met behulp van het API platform kunt u in direct contact met uw klanten treden. Ook wordt het houden van klantcontact heel gemakkelijk via dit integratieplatform. Klanten (zoals bedrijven) worden geïntegreerdworden in het API netwerk. Maakt u gebruik van de diensten van Datacon, dan haalt u een rijkdom aan kennis over data- en applicatie-integratie, plus API management in huis. Er wordt gebruik gemaakt van een zogenaamd iPaaS systeem, dat werkt op toonaangevende software van grote namen als Informatica, Azure, Boomi en MuleSoft. Wilt u hier meer over weten? Informeer dan naar de mogelijkheden van deze expert door gebruik te maken van de contactgegevens op hun website.