SEO Strategy
Image default
Verbouwen

Welk bouwkundig adviesbureau is ervaren met BIM-modelleren?

In Nederland zijn talloze bouwkundige adviseurs werkzaam. Maar als u een bouwkundig adviesbureau in regio Amsterdam zoekt dan bent u goed af met Kiewiet Bouwadvies. Zij werken met het innovatieve BIM-modelleren. Dit is een volledig geautomatiseerd systeem dat de bouw van ieder project tot in detail begeleidt. Of het nu om een complex sociale huurwoningen gaat of om de bouw van een nieuwe school of ziekenhuis, zij helpen u in iedere bouwsituatie. Het grote voordeel is dat u vooraf zeer gedetailleerde 3D-animaties kunt laten maken. Hierdoor ziet u hoe het pand eruit zal zien als het is opgeleverd. Heeft u een aanpassing, bijvoorbeeld de kleur bakstenen of een andere dakbedekking? Geen probleem! Dit kan direct in het systeem worden aangepast.

Dagelijks zicht op de voortgang van uw project

Het is voor u als projectontwikkelaar van groot belang dat u ieder moment op de hoogte bent van de voortgang van uw bouwproject. Daarbij kan BIM-modelleren een goed hulpmiddel zijn. Het bouwkundig adviesbureau in regio Amsterdam vertelt u er graag alles over. De mogelijkheid van 3D-animaties is slechts één van de voordelen. U kunt ook de aanlevering van materialen strak plannen en goed zicht houden op de financiën. Als er een budgetoverschrijding dreigt dan krijgt u direct een waarschuwing en kunt u desgewenst bijsturen. Ook als de bouw vertraging oploopt, wordt u hierover direct geïnformeerd.

Benieuwd naar bouwen met BIM-modelleren?

Bent u benieuwd of BIM-modelleren voor u ook een goede keuze is? Neem dan contact op met Kiewiet Bouwadvies. Dit bouwkundig adviesbureau in regio Amsterdam kan u er alles over vertellen en desgewenst een demonstratie van het systeem geven. Meer informatie over BIM-modellering leest u op de website. Hier vindt u ook de contactgegevens en een handig formulier waarmee u direct meer informatie kunt aanvragen of direct een vrijblijvende offerte. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om een afspraak te plannen.