SEO Strategy
Image default
Marketing

4 manieren om te Lockpicken

 

Wil je een slot lockpicken? Hier zijn trucjes van een professioneel slotenmaker die je daarmee zullen helpen:

Doordachte inschattingen

Voordat je gaat lockpicken, moet je de conditie van het slot bestuderen. Let op dat een tumbler kan verzwakken door excessief gebruik en de gevoeligheid van picken daardoor wordt beïnvloed.

Stof beïnvloedt ook de effectiviteit om te lockpicken. Bestudeer het slot en los het probleem op. Bijvoorbeeld, als het slot vuil is, moet je het schoonmaken.

Hoe Je Moet Schudden

Voor beginners is schudden de beste manier om te lockpicken. Je hoeft alleen een pin in het slot te steken en te schudden. Zorg ervoor dat je doorheen het proces de juiste druk op de spelden uitvoert.

Wanneer je een pin set voelt tijdens het schudden, moet je onmiddelijk stoppen en naar een ander deel van het slot verschuiven. Varieer de druk, totdat de sloten ontgrendeld zijn. Gebruik een kleine paperclip als je druktool. De paperclip moet tot een rechte lijn gemaakt worden en aan het uiteinde van een kant tot 90 graden gebogen worden.

Harken

Zorg ervoor dat het slot ingesmeerd is wanneer je gaat lockpicken. Vooral het insteeksel moet goed ingesmeerd worden. Doe dit met WD40 of een andere spray, maar geen grafiet. Distribueer het vervolgens via de tumbler met behulp van een lange pick.

Gebruik na de insmering een druktool dat in het sleutelgat past. Begin met een lichte druk en voer daarna steeds meer druk uit. Denk eraan dat teveel druk de veren verzwakt, dus wees voorzichtig.

Schuren

Een andere simpele manier om te lockpicken. Duw de pick op de eerste pin en duw het helemaal naar achteren. Oefen eerst lichte druk uit en zet langzaam steeds meer druk. Als de spelden niet reageren, moet je helemaal opnieuw beginnen met een andere volgorde.

Conclusie

Hier zijn dus trucjes om op de juiste manier te lockpicken. Zorg ervoor om altijd de juiste slotenmaker tools te gebruiken om beschadiging van de sloten te voorkomen. Het is ook aangeraden om een expert in te huren om je hiermee te helpen.

Wil je je goed laten informeren door een professional? Ga eens langs of neem contact op met een gecertificeerde slotenmaker in Utrecht die u kunt helpen bij het maken van de juiste keuze.

 

http://www.locksecure.nl

 

Voor meer info : bezoek de bron van dit artikel