SEO Strategy
Image default
Internet

SEO of SEA – maak de beste keuze

Tegenwoordig biedt elk IT-bedrijf enige vorm van SEO en biedt u de belofte de toppositie van Google te bereiken als u bereid bent grote hoeveelheden geld per maand te investeren. Ik houd van een andere benadering van SEO door het optimalisatie-gedeelte te verwijderen en te vervangen door advies.

Elk fatsoenlijk webbedrijf dat u een SEO-pakket aanbiedt, moet u vanaf het begin vertellen dat er geen garanties zijn in SEO, maar alleen best practices die kunnen worden gebruikt om uw website te verbeteren.

Dus hier is een aantal gratis S.E.A die naar mijn mening het startpunt moet zijn in de strijd om verkeer naar uw website te leiden.

Stap 1 – Meld u niet aan voor een vast maandelijks contract.

Veel bedrijven bieden voor een prijs per maand enorme hoeveelheden links naar uw website. Ik zou dit vermijden omdat de links alleen duren zolang u het bedrijf betaalt dat ze levert.

Stap 2 – Zorg ervoor dat uw website werkt.

Het heeft geen zin om te betalen voor SEO als uw website in de eerste plaats niet correct is gebouwd, d.w.z. dode links, ontbrekende meta-informatie die niet webconform is. Een goed begin om uit te vinden of dit het geval is, is te vinden op de w3c-website http://validator.w3.org of neem contact op met een webbedrijf dat gratis een health check van de website moet doen (wij bieden er een). Zodra u weet dat uw website volgens een hoge standaard is gebouwd, kunt u kijken naar SEO-technieken.

Stap 3 – Betaal uw SEO-consultant niet totdat u tevreden bent met wat ze gaan doen.

SEO-bedrijven gebruiken graag technische termen die de meesten van ons niet begrijpen. Ze zullen u vertellen dat ze een Java API-trackingcode hebben geïnstalleerd die uw PPC bewaakt en uw CTR verbetert, wat helpt bij uw PMS. Al deze acroniemen betekenen voor de meesten niets, dus zorg ervoor dat ze in duidelijk Engels beschrijven wat ze gaan implementeren. Een aanrader is Ralf van Veen

Afkorting afbreken

API = applicatie-programmeerinterface
PPC = Pay Per Click
CTR = klikfrequentie
PMS = Iets dat vrouwen krijgen.

Ik zou graag wat feedback horen van collega-webbedrijven die ook werken met SEA en mensen die goede en slechte ervaringen met SEO hebben gehad. Dus plaats een reactie op dit bericht.