SEO Strategy
Image default
Industrie

Betonnen megablokken als afscheidingsmuur: de voordelen

Is het noodzakelijk dat u een keerwand of een scheidingsmuur vervaardigt? Wanneer u de juiste materialen gebruikt, is dit kinderspel. Betonnen megablokken zijn hiervoor ideaal. Hoe hoog u deze kunt stapelen, is afhankelijk van de breedte van een megablok. Des te breder deze is, des te stabieler deze staat en des te hoger er zodoende mee kan worden gestapeld. Zo kunt u met een blok met een breedte van veertig centimeter tot 3,3 meter de hoogte in, terwijl dit met een blok van tachtig centimeter tot ruim 9 meter kan.

Eenvoud, lage kosten en flexibiliteit kenmerken de betonnen megablokken

De betonnen megablokken uit Cruquius hebben tal van voordelen. Zo worden ze gekenmerkt door een relatief lage aanschafprijs, waardoor u een constructie met een tijdelijk of permanent karakter kosteneffectief kunt creëren. Bovendien zijn de blokken eenvoudig te verplaatsen en hebben de stapelblokken geen mortel nodig. Tevens zijn er snel en eenvoudig wijzigingen aan te brengen in de constructie, waardoor betonnen megablokken, ook wel legioblokken genoemd, ideaal zijn bij projecten waar flexibiliteit noodzakelijk is.

Uw partner in gerecyclede betonproducten

Wilt u een afscheidingsmuur met behulp van deze grote betonnen blokken vervaardigen? Om het beste resultaat en optimale stevigheid -en dus ook veiligheid- te bewerkstelligen, wordt sterk aangeraden in halfsteensverband te stapelen. Dit is vooral raadzaam wanneer muren ook externe krachten dienen te weerstaan. Voor legioblokken is Cementbouw Recycling uw erkende en betrouwbare partner. Het bedrijf is tevens leverancier van betongranulaat en menggranulaat. Die laatste wordt vooral in de wegenbouw toegepast, terwijl betongranulaat voor zowel constructieve als niet-constructieve toepassingen kan worden ingezet.

Op naar een samenleving gekenmerkt door hergebruik

Cementbouw Recycling (CR) heeft gedurende de afgelopen twee decennia een proces uitgestippeld waarbij vrijkomend bouw- en sloopafval in kwalitatief hoogwaardige secundaire grondstoffen kunnen worden omgezet. Het bedrijf uit Cruquius wordt gekenmerkt door zijn innovatieve karakter en zoekt constant naar optimalisering van de processen. De doelstelling van CR is het honderd procent kunnen hergebruiken van uit de samenleving vrijkomende materialen.