SEO Strategy
Image default
Bedrijven

Trampolines veiliger dan je denkt

Een trampoline is dé kinderdroom van elke jongen of meisje, als je één garantie zou meekrijgen met je kind is het dat een trampoline sowieso op hun verlanglijstje staat. Op papier is een trampoline een enorme goede investering, het staat buiten, zorgt voor activiteit, trekt vriendjes aan voor meer sociaal contact etc. Maar toch zijn veel ouders tegen het idee, want een trampoline aanschaffen daar zitten toch gevaren aan? Technisch gezien zitten overal gevaren aan en is binnen zitten bijna altijd veiliger dan buitenspelen, wel kan ik je in dit artikel een paar tips geven voor het aanschaffen van een veilige trampoline voor je kinderen.

Trampolines hebben tegenwoordig keurmerken, degene die je wilt zien is de “NEN-EN 71-14 “dit duidt aan dat het staal dat gebruikt is van hoge kwaliteit is en dat de veren de juiste dikte hebben, zonder dit keurmerk is er een grote kans op falen van de trampoline wat kan leiden tot schade of trauma. De veren en de rand moeten beiden compleet afgedekt zijn, zodat wanneer er contact is of wanneer je erop valt beide zacht aanvoelen. Wanneer dit niet zo is en je springt mis of zijwaarts kan je letsel oplopen.

Men zegt dat de veiligste trampoline die je kan kopen ingraaf trampolines zijn, hierdoor is de valhoogte drastisch kleiner. Ook zitten alle onderdelen onder het matje van de trampoline en steekt er niets uit, om letsel op te lopen van de trampoline moet het springmatje dus doorscheuren dit verlaagt te kans op letsel enorm.

Er is een enorm assortiment aan verschillende trampolines die je kunt kopen, zowel online als in winkels zelf. Mijn aanrader gaat uit naar trampolines bestellen via het internet, omdat de terugreis vanaf de winkel vrij moeilijk gaat en het opzetten van de trampoline vooral het moeilijkste stuk is. Wilt u online een trampoline kopen? Dan raad ik trampolines.nl aan, zij hebben verschillende soorten trampolines, waaronder de veilige ingraaf trampolines. Allemaal op voorraad en snel geleverd.   

Voor meer info : bezoek de bron van dit artikel