SEO Strategy
Image default
Bedrijven

Cursus SEO voor betere rankings

Momenteel is er een ontwikkeling gaande waarbij er nog nooit zoveel websites zijn ontstaan dan ooit. En een cursus SEO nog nooit zo belangrijk is geweest dan voorheen. Dit komt omdat er steeds meer mensen met het internet kunnen omgaan en omdat er steeds meer ondernemingen uit de grond komen die een website nodig hebben. Helaas (maar misschien ook gelukkig) is niet elke website zo vindbaar als de andere. Dit komt door seo ofwel search engine optimalisation. De vertaling hiervan is zoekmachine optimalisatie. Wil je gevonden worden in Google? Een zoekmachine? Dan moet je je website voor deze zoekmachine optimaliseren. SEO is een vak apart en kan voor een leek al snel te moeilijk zijn. Een cursus SEO kan je hierbij helpen.

 

Learnit biedt deze cursus SEO aan. Hier zullen de basisprincipes van SEO besproken worden. Daarbij worden hands-on technieken besproken om jouw website naar een hoger niveau te helpen. Denk aan analyses die je moet doen om inzicht te hebben op je eigen website, de markt en jouw doelgroep. Vervolgens laten ze zien wat je met deze informatie doet om jouw website hoger te laten ranken.

 

Het beter laten ranking van jouw website door middel van deze seo cursus is dan ook gegarandeerd. Enige voorkennis is niet per se nodig. Wanneer je wel voorkennis hebt dan is het mogelijk om in een groep te zitten met ook die voorkennis, praktijkervaring of leerdoelen. Hierdoor zal je niet in een groep komen waarbij de niveau aanzienlijk lager ligt.

 

Na deelname ontvang je een officieel Learnit-certificaat wat het bewijs is van deelname.

 

Voor meer info : bezoek de bron van dit artikel