Rijschool Delft maakt het moeilijk voor de concurrentie

Rijschool Delft is een snel groeiende rijschool met meer dan 11 jaar ervaring in de sector als rijschool. Met goedkope rijlessen, luxueuze lesauto’s, examengerichte rijlessen en heel veel extra’s, maken ze het enorm moeilijk voor de andere rijscholen uit de omgeving Delft, Den Haag en Westland om te concurreren.

 

Hoog slagingspercentage

Rijschool Delft behaald een hoog slagingspercentage. Dit lukt niet zomaar alle rijscholen. Hiervoor is meer nodig dan goed les kunnen geven. De rijschool geeft examengerichte rijlessen. Hierdoor wordt het slagen voor het praktijkexamen van het CBR een stuk makkelijker. Tijdens de rijlessen neemt je instructeur alles door van A tot Z. Je krijgt een volledige begeleiding en gaat met zekerheid je examen tegemoet. 

 

Goedkope lespakket

De prijzen van de lespakketten ligt een stuk lager dan bij de concurrenten. Bovendien krijgen de studenten extra studentenkorting. De lespakketten zijn inclusief praktijkexamen. Bovendien is het mogelijk om de lespakket naar keuze te betalen in termijnen. Er zijn geen wachttijden. Je kunt al direct beginnen met een gratis proefles waarbij je kennis maakt met je rijinstructeur. Tijdens de gratis proefles kun je zien hoeveel rijlessen je nodig hebt en aan de hand daarvan een lespakket kiezen die het beste bij je past. 

 

Je kunt hierbij zelf de lesauto uitkiezen. Ze hebben nieuwe, luxe, comfortabele auto’s. Je kunt hierbij denken aan een Mercedes, Volkswagen, Range Rover, Jaguar en een Volvo. Dit zie je niet zo gauw terug bij andere rijscholen.

 

Rijopleiding op maat

Geen lespakket gevonden naar keuze? Rijschool Delft laat nog eens blijken waarom andere rijscholen niet kunnen concurreren met ze. Ze hebben namelijk “Rijopleiding op maat” ontwikkeld. Dat wil zeggen dat je kunt rijlessen op eigen tempo. Zo hoef je dus niet meer of minder lessen te nemen dan nodig is. Hiermee bespaar je dus ook enorme kosten door je lespakket zelf samen te stellen. 

 

Geen wachttijden

Bij Rijschool Delft hoef je niet te wachten tot je aan de beurt bent met rijlessen. Er zijn meerdere instructeurs aanwezig, ze werken 365 dagen per jaar door en geven ook rijlessen in de avonden. Hierdoor zijn er geen wachttijden. Ook hebben ze geen moeite om examens te reserveren en hoef je dus ook niet lang te wachten tot je kunt afrijden. Je kunt zelfs meerdere keren lessen per week.