SEO Strategy
Image default
Auto's en Motoren

Bereid je perfect voor op het motor theorie examen met Gelijk Geslaagd

Kan jij niet wachten om de wind door je haren te voelen op je motor? Heerlijke ritten te maken en de unieke vrijheid te voelen? Heb je al aardig wat motorrijlessen gehad en ben je bijna zover dat je mag gaan afrijden, maar moet je voor die tijd het theorie examen nog behalen? Zie je hier erg tegenop of ben je zelfs al een keer gezakt voor het examen? Wij kunnen je helpen met onze theoriecursus motor!

Wie zijn wij?

Wij zijn Gelijk Geslaagd, ontwikkelaar en aanbieder van unieke eendaagse motor- en auto theoriecursussen en tweedaagse scootertheoriecursussen. We zagen dat veel mensen worstelen met het theorie gedeelte van het rijbewijs. Dagenlang of zelfs soms wekenlang leren, oefenen en zwoegen uit de saaie theorieboeken. Soms zelfs meerdere keren zakken voor het examen waardoor het zelfvertrouwen hard achteruit gaat. Dat kan anders dachten wij.

Om mensen zo snel mogelijk aan hun theorie certificaat te kunnen helpen hebben wij een unieke theoriecursus opgezet die super goed werkt. Met een slagingskans van bijna 100%. En dat allemaal binnen 1 dag. Want onze cursus is een eendaagse cursus, waarbij je ook nog eens dezelfde dag kunt slagen bij het CBR. Binnen 1 dag het theoriecertificaat op zak hebben, heb je ooit bedacht dat dat kon?

Les zonder boeken

Voor onze cursus kan je je theorieboeken thuis laten. Of wanneer je ze nog niet in huis hebt hoef je ze dus niet aan te schaffen. Want jou alle theorie aanleren, dat kunnen wij zonder boeken. Les van een fijne docent, oefenen met examens, slimme trucs en tips voor het aanleren van moeilijke theorie, zo ziet onze theoriecursus er in een notendop uit.

Meer weten?

Wil jij graag weten waar je onze theoriecursus kunt volgen? We geven onder andere motortheorie in Arnhem, Eindhoven en Goes. Alle cursuslocaties en beschikbare data staan op onze website. Hier kan je ook extra informatie vinden over de cursus zelf. Voor vragen kan je ons altijd even mailen, bellen of Whatsappen, je ontvangt zo snel mogelijk antwoord van ons! Kijk ook eens bij ‘veelgestelde vragen’, wie weet staat jouw vraag er tussen en heb je direct antwoord op jouw vraag.

https://www.gelijkgeslaagd.com/