SEO Strategy
Image default
Aanbiedingen

Welke bestelbus kunt u huren?

Wanneer u gaat verhuizen of u moet ergens grote spullen ophalen, dan is een bestelbus huren een aan te raden optie. Een bestelbus huren doet u meestal voor een kalenderdag of voor 24 uur, maar bij verhuizingen, verbouwingen of andere zaken waarvoor u een bus langere tijd nodig hebt kunt u de bestelbus ook voor langere tijd huren. Bij Blue Rent a Car heeft u meerdere voertuigen, die u kunt huren. Hieronder volgt een overzicht.

Mercedes Vito

Bij het huren van een bestelwagen is deze Mercedes de kleinste bestelbus die u kunt huren. Deze bus is ideaal voor kleine verhuizingen en voor langere afstanden. Er zit een trekhaak bij de bus geleverd, waardoor u hem ook kunt uitbreiden met een aanhangwagen. Voorin kunnen drie man zitten en door zijn compactheid kan deze bus prima ingezet worden in drukke steden, zoals Amsterdam.

Mercedes Sprinter

Een van de meest verhuurde bestelbussen is de Sprinter. Er is de een keer lang, de twee keer lang en de drie keer lang. Tussen de drie types zit een verschil in de laadruimte en het maximale gewicht dat vervoerd kan worden. Middelgrote verhuizingen en transporten kunt u met de sprinter makkelijk uitvoeren. De bus is zeer wendbaar en voorin is ruimte voor drie man om te zitten.

Mercedes Maxi

Deze bestelbus wordt meestal gehuurd voor grote afstanden binnen Europa. Deze bus is de grootste uitvoering van de Sprinter en rijdt geweldig op de snelweg en heeft een groot laadvermogen. Daarom ideaal voor uw verhuizing naar Frankrijk, Spanje of Italië.

De Bakwagen

Dit type bus is voorzien van een laadklep. Daarom wordt deze bus gebruikt voor grote verhuizingen en transport binnen de Benelux. Het huren van deze bestelwagen kan met een rijbewijs B, maar het is niet geschikt voor hele lange afstanden in verband met de maximale snelheid en het brandstofverbruik.

De Mercedes personenbus kilometervrij huren

De Mercedes personenbus is kilometervrij en uitermate geschikt om circa negen personen te vervoeren van plek A naar plek B. Aangezien de personenbus huren kilometervrij kan, maakt het niet uit of deze personen kilometers van elkaar vandaan wonen. Deze bus is kortom prima geschikt voor werkvervoer of voor een weekendje weg met vrienden.

Huur een bestelwagen

Als laatste kunt u een Fiat Panda huren als bestelwagen. Deze personenauto kan maximaal vier personen vervoeren. Materialen en bijvoorbeeld trekhaken kunnen tegen een meerprijs erbij gehuurd worden.