SEO Strategy
Image default
Tuin en buitenleven

Profiteer van de kennis en kunde van deze specialist in bosaanplant

Bent u, om welke reden dan ook, op zoek naar een specialist die bosaanplant uitvoert bij u in de buurt? VOF Noest is dé expert bij wie u wezen moet. Dit bedrijf vindt zijn oorsprong in Stegeren en heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Zij hebben al vele gebieden in diverse provincies, waaronder Utrecht, Groningen, Friesland en Drenthe, van prachtig groen voorzien. Het fijne aan dit bedrijf is dat zij niet alleen groen verzorgen, maar ook groen werken. Dit wil zeggen dat zij op een dusdanige manier te werk gaan, dat dit zo min mogelijk schade aanbrengt aan milieu, mens en natuur. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van machines die weinig brandstof verbruiken en het toepassen van biologische hydrauliek en biologische kettingolie. Bosaanplant is immers iets dat de natuur ten goede komt, zo lang dit maar op duurzame wijze gebeurt.

Een team vol gecertificeerde vakmensen

U schakelt een expert in bosaanplant natuurlijk niet voor niets in; u wilt immers gebruikmaken van de kennis en kunde die zij in huis hebben. Daar kunt u bij VOF Noest uit Stegeren in ieder geval van op aan. Alle medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en beschikken over een BHV-diploma, waardoor veiligheid tijdens de werkzaamheden gewaarborgd blijft. Alle personeelsleden zijn bovendien in het bezit van het European Tree Worker Certificaat én werken volgens de richtlijnen van het European Arboricultural Council. Wist u tot slot dat dit bedrijf een leerschool is? Veel personeelsleden zijn dan ook vanuit eigen bedrijf opgeleid. U gaat dan ook een samenwerking aan met een échte specialist!

Maak direct een afspraak

Heeft u binnenkort een groot project op de planning staan waar bosaanplant centraal staat? Neem dan direct contact op met deze specialist en plan een eerste afspraak in. Tijdens een eerste afspraak maakt u uw wensen kenbaar en geven de specialisten eventueel advies, waarna een plan wordt opgesteld. U zult merken dat uw wensen voorop staan. U maakt de afspraak eenvoudig via de contactgegevens op de website.

https://www.noestbosbouw.nl/