SEO Strategy
Image default
Management

Best business to start in rural area

Als u in een landelijk gebied woont, kan het moeilijk lijken om bedrijfsideeën te bedenken. Talrijke bedrijfssectoren die in de stedelijke gebieden gemakkelijk toegankelijk zijn, zijn niet beschikbaar in het geval van plattelandsgebieden. De gemeenschappen in deze laatste regio worden geconfronteerd met problemen waar stedelingen zich niet bewust van zijn. Maar als er creativiteit en scherpzinnigheid is, is alles mogelijk.

 

Plattelandsregio’s spelen een belangrijke rol in de groei van de Indiase economie. Het segment Fast Moving Consumer Goods (FMCG) op het platteland en in de semi-stedelijke gebieden van India zal naar verwachting 100 miljard dollar bereiken tegen 2025. Verwacht wordt dat de FMCG-markt op het platteland zal groeien met een CAGR van 17,41 procent.

 

Een voordeel van het opstarten van een klein bedrijfje in de dorpsgemeenschap is het gebrek aan concurrentie. Andere voordelen zijn het gemak van het starten van een bedrijf, enthousiaste hulp, lage arbeidskosten en netwerkmogelijkheden. Dus, hier is een blik op de beste kleine zakelijke ideeën die u kunt beginnen in een landelijk dorp of kleine stad.

 

1. Bananenwafels maken

Bananenwafels zijn onderrijpe bananen die in plakjes worden gesneden, in een siroopbehandeling worden gelepeld, onder het licht of in het fornuis worden verwarmd, gebakken en als snackvoeding of dessert worden geconsumeerd. U kunt zowel aan regionale als aan exportbehoeften voldoen. Bananenwafels maken is een gemakkelijk plattelandsbedrijf om op kleine schaal te beginnen en een hoge winst te maken.

 

2. Kleinschalige Super Shop

Het dagelijkse dorpsleven is sterk aan het veranderen en een super winkel biedt enorme mogelijkheden. Het starten van een super shop in een dorp is enigszins moeilijk. Een welvarende industriestrategie moet u aanmoedigen. Doe grondig onderzoek naar de vraag en uw plaats voordat u de winkel begint.

 

3. Huisdierflessen productie

Het maken van huisdierpotten of -flessen is een lucratief productiebedrijfsidee voor landelijke gebieden. Volgens specialisten zal het polymeerverbruik van de Indiase plasticindustrie in de komende 6 jaar naar verwachting verdubbelen. Een afdeling voor de productie van petflessen in combinatie met efficiënte spuitgiet- en slaggietprocessen is een winstgevende investering voor ondernemers.

 

4. Buffelmelk verkopen

Buffelmelk wordt zeer gewaardeerd. Met de nodige zorg en therapie kan melk van hoge kwaliteit worden verkregen. Als u bedreven bent in het voorbrengen, planten en melken van buffels, kunt u dit bedrijf alleen of met een paar boerenknechten beginnen. Wie niet vertrouwd is met het melken, kan geschoolde melkarbeiders betalen om de taak uit te voeren.

 

5. Productie van jodiumhoudend zout

Productie van zout 

Productie van zout 

Jodiumhoudend zout is een wit kristallijn poederzout dat door jodium wordt versterkt. Mensen kunnen jodiumgerelateerde zwakte moeiteloos voorkomen door een voldoende hoeveelheid gejodeerd zout te eten. Dit is een landelijk bedrijfsidee dat praktisch, betaalbaar en zinvol is. Iedereen kan op kleine schaal beginnen met het maken van jodiumhoudend zout.

 

6. Bloggen

Bloggen

Bloggen

Je kunt van overal een blog starten en bijhouden. U moet een goede internetverbinding hebben en een apparaat om op te werken. Als u geen breedband internet hebt, gebruik dan mobiele data. Een blog gericht op een niche kan geld opleveren met Google AdSense, associate marketing en gesponsorde advertenties.

 

Verwacht geen enorme omzet binnen een paar maanden, maar wacht tot u serieus verkeer op uw blog begint te krijgen. Publiceer artikelen van hoge kwaliteit en monitor periodiek het blogverkeer om trends en patronen af te leiden.

 

7. Luchtbel verpakking

Een luchtbelverpakker is een belangrijk onderdeel van de verpakkingsindustrie. De behoefte aan het veilig verpakken van welzijnsgoederen en breekbare goederen heeft een enorme kloof vrijgemaakt; ondernemers kunnen de productie van luchtbelverpakkingen gebruiken om deze kloof te overbruggen.

 

8. Geïntegreerde vis- en eendenpolycultuur

Het houden van eenden samen met visvijvers past perfect in de vis polycultuur procedure. U hebt een waterlichaam nodig, een vijver bijvoorbeeld, om met dit bedrijfsidee verder te gaan.

 

9. Diagnostisch centrum

Net als de bewoners van stedelijke steden, zijn de bewoners van semi-stedelijke steden en landelijke regio’s even voorzichtig met het oplopen van ziektes. De basisgezondheidszorg wordt door de overheid verstrekt via dispensaria, maar de behoefte aan een gespecialiseerd diagnostisch centrum kan niet worden ondermijnd.

 

De aanloopkosten omvatten de inrichting van het gebouw, de aankoop van apparatuur, de aanwerving van technici en ander personeel, en het leggen van contacten met verschillende laboratoria.

 

10. Agarbathi Maken

Iemand kan een bedrijf beginnen in Agarbathi maken, hetzij op kleine schaal of door all-out te gaan. Agarbathi is een essentieel aspect van bijna elk Indiaas huishouden, zowel om religieuze als om aromatische redenen. Lokale Agarbathi bedrijven kennen een aanzienlijke omzet in India. U kunt hetzelfde doen in een landelijke omgeving waar de kosten lager zullen zijn.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/