SEO Strategy
Image default
Aanbiedingen

Stressloos verhuizen doe je zo! 3 tips

Verhuizen is niet iets wat de meeste mensen graag doen. Soms moet je wel en heb je geen keus. Een andere keer is het een weloverwogen beslissing om de biezen te pakken. Ook al heb je keuze om te verhuizen met het volste verstand gemaakt, het blijft tijd, inspanning en vooral ook denkwerk kosten. Verhuizen omvat namelijk wel iets meer dan alle spullen simpelweg in een verhuisdoos proppen. Wanneer je niet de juiste stappen onderneemt of in een verkeerde volgorde, kan jouw verhuizing al snel in de soep lopen. Ben je benieuwd hoe je stressloos kunt verhuizen? Lees dan even onderstaande blog want hierin geven wij jou drie tips.

 

Keep calm & one step at a time

Wat je ook doet: blijf rustig en probeer het overzicht te bewaren. Werk alle punten op je to-do-lijstje stap voor stap af en begin altijd met datgene wat prioriteit heeft. Laminaat halen terwijl de muren nog gesausd moeten worden is niet bepaald praktisch bijvoorbeeld. Begin bij het begin en ga alles één voor één langs. Zorg dat je altijd weet waar je mee bezig bent en wat de volgende stap in het verhuisproces is.

 

Pak de verhuisdozen logisch in

Een veelgemaakte fout is om verhuisdozen vol te stoppen met spullen die je op willekeurige plaatsen in je woning tegenkomt. De beste methode is om voor iedere ruimte enkele verhuisdozen klaar te zetten die je ook alleen voor die specifieke ruimte gebruikt. Zo weet je zeker dat spullen die bij elkaar horen en uit één ruimte komen ook bij elkaar in één doos belanden. Schrijf met een dikke stift op de verhuisdoos wat erin zit. Zo weet je bij het uitladen van de verhuiswagen op de nieuwe locatie precies welke doos in welke ruimte geplaatst moet worden. Dit scheelt weer sleepwerk.

 

Huur een verhuiswagen om alles in één (of twee) keer te kunnen vervoeren

Je kunt je auto volladen met verhuisdozen en er een aanhangwagen achter hangen om grote meubels in te vervoeren. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een verhuiswagen te huren. Zo hoef je vaak maar één of twee keer heen en weer te rijden, afhankelijk van de grootte van het voertuig dat je huurt. Naast een verhuiswagen huren, ben je bij Bultman ook aan het juiste adres wanneer je bijvoorbeeld tijdelijk een vrachtwagen nodig hebt.