SEO Strategy
Image default
Aanbiedingen

Drie dingen waar je op moet letten als je verlichting ophangt

Je hebt zelfdoeners en mensen die alles graag laten doen. De ene wil het liefst zijn eigen huis bouwen met alles erop en eraan. Terwijl de ander juist niks wil doen en er moet in een keer een huis staan. Of je nou een zelfdoener bent of je laat het liever doen, met verlichting moet je altijd oppassen!

 

Mensen vergeten al snel hoe gevaarlijk het kan zijn om met stroom te werken. Mooi als het je wel lukt, mega gevaarlijk als het je niet lukt. Daarom hebben wij de drie belangrijkste dingen op een rijtje gezet waar je op moet letten bij het ophangen van verlichting. 

 

  1. Wel of geen stroom

 

Eén van de belangrijkste dingen waar je op moet letten je begint met het ophangen van verlichting, is het stroom uitzetten! Mensen vergeten dit vaak, en een stroomschok kan heel erg gevaarlijk zijn. Controleer daarom of de stroom is uitgeschakeld met behulp van een spanningzoeker. Voor de duidelijkheid, er mag geen stroom meer op het zwarte draad staan. 

 

Een extra kleine tip, wanneer je daarna wil testen of de verlichting het doet moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat de stroom weer aan staan. Het kan iedereen overkomen, maar het zou jammer zijn dat je ervan uitgaat dat de verlichting het helemaal niet doet, omdat het stroom eraf is. Dus zet de schakelaar weer om, als je wil testen of je de lampen goed hebt aangesloten. 

 

  1. Kijk naar de bevestiging  

 

Voordat je een LED Ufo lamp gaat ophangen, is het belangrijk dat je goed kijkt naar hoe de lamp bevestigd moet worden. Welke schroeven heb je precies nodig? Welk soort gereedschap heb je nodig zodat je de lamp aan het plafond kan bevestigen. Je wil namelijk voorkomen dat je bovenop een kruk staat met alles los en dat je het niet kunt bevestigen omdat je de gereedschappen er niet voor hebt. 

 

Vaak zit er een beschrijving bij de lamp en kun je aan de hand van die beschrijving zien hoe je de land moet ophangen. Als er nog bijzondere schreven zijn worden deze er vaak zelf bij geleverd. Leg dit allemaal netjes naast elkaar en zorg dat het niet door elkaar komt te liggen!

 

  1. Je hebt alle tijd

 

Voordat je met dit alles begint, moet je er de tijd voor nemen. Ga niet beginnen wanneer je in je achterhoofd al weet dat je niet genoeg tijd hebt. Je moet eerder te veel tijd hebben, dan dat je alles binnen een half uurtje moet doen. Kijk op Ledlichtstunter welke soorten lampen er zijn en hoe je deze moet installeren! Dus begin op tijd, bereid je goed voor en doe voorzichtig! 

 

https://ledlichtstunter.nl