SEO Strategy
Image default
Aanbiedingen

De uiteenlopende mogelijkheden van de Media-fles

Met een PET-fles, PET-pot of Media-fles kunt u een haast onbeperkte hoeveelheid richtingen op. Bij PET Power kunt u terecht voor een ongeëvenaard breed aanbod producten. Het bedrijf produceert de PET-fles zelf, geheel volgens de strenge eisen van de pharmacopoeia. De Media-fles van uw keuze wordt geproduceerd onder superieure omstandigheden, in een productieruimte van state-of-the-art kwaliteit. De crème de la crème van de PET-fles ligt binnen handbereik. De productieomgeving voldoet volledig aan de eisen die aan een GMP Klasse C wordt gesteld. Het bedrijf is onder meer prima in staat het besmettingsniveau zo laag mogelijk te houden. Uw Media-fles wordt verpakt in driedubbel laags brickpacks. Deze kan eventueel ook doorstraald worden met licht. Niet alleen voldoet dit bedrijf aan de strengste veiligheidseisen, de mogelijkheden voor productie zijn ook nog eens zeer ruim.

Personaliseren van uw fles

Bestelt u uw PET-fles bij PET Power, dan zult u een vrijwel onbeperkt aantal mogelijkheden tegenkomen. U kunt uit verschillende standaardmodellen van hoge kwaliteit kiezen. Deze modellen Media-fles staan internationaal goed aangeschreven. Het is natuurlijk ook een optie om zelf een uniek model te combineren. Dit doet u door uit het geruime aanbod losse onderdelen te kiezen. U kunt 300 verschillende deksels combineren met liefst 700 typen flessen. Aan de hand van een simpel rekensommetje is de conclusie dat er 210.000 opties op u liggen te wachten. Keuzestress? Dan kunt u dit uitdagende klusje wellicht beter uitbesteden.

Ontdek PET-flessen van hoog niveau

Een passende sluiting vinden voor uw Media-fles is een fluitje van een cent. Wellicht kent u het gezegde al: op elk potje past een dekseltje. De medewerkers van dit bedrijf zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van de PET-fles. Zo zijn zij deskundigen van doorstraling, deskundig op het gebied van de cleanroom en weten zij hoe ze een laboratorium onderhouden en de nieuwste innovaties moeten verwerken.