Niet tevreden? Retourneer uw toiletstoel binnen 14 dagen?

Als u dingen online koopt wilt u deze wel graag uitproberen. Daarom is het altijd fijn om te weten dat u 14 dagen bedenktijd heeft als u iets besteld bij Zorgthuiswinkel.nl. En misschien nog belangrijker, bij producten zoals een toiletstoel of rollator, moet het artikel comfortabel genoeg zijn, zodat u er veel gemak aan kunt beleven. Daarom heeft u bij de webshop in thuiszorgartikelen, genaamd Zorgthuiswinkel.nl, 14 dagen bedenktijd. Voldoet het product niet aan uw verwachtingen? Dan stuurt u na het invullen van het retourformulier het product gewoon weer retour, waarna het orderbedrag en de verzendkosten op uw rekening terug worden gestort.

Wat kost een toiletstoel? Bekijk de prijslijst

Het is wel zo fijn als u weet wat u voor de toiletstoel gaat betalen als u deze bij een specialist gaat kopen. Bekijk in dat geval eens de online prijslijst. Iedere categorie is netjes opgesomd, waarbij u de productcode, EAN-code en prijs af kunt lezen. En dat is wel zo prettig voor het bestellen. Kies er bijvoorbeeld voor om een toiletstoel telefonisch te bestellen. Of vul het online bestelformulier in zodra u de hulp van het ervaren team in wenst te schakelen. Zonder hulp bestellen? Neem in dat geval eens een kijkje in de webshop en ontvang na het bestellen uw toiletstoel binnen een paar dagen al in huis.

Lees de volledige specificaties van de toiletstoel in de zorgfolder

Wilt u online een toiletstoel bestellen? Dan bent u bij Zorgthuiswinkel.nl aan het juiste adres. U ziet hier een goed overzicht van de beschikbare modellen. Heeft u speciale wensen met betrekking tot uw toiletstoel? Bijvoorbeeld de kleur, het materiaal of de hoogte? Laat het weten aan het team van Zorgthuiswinkel.nl en u ontvangt een passend advies over welke toiletstoel het beste aansluit op uw wensen. Bestellen? Dat doet u eenvoudig en snel online in de webshop, of u vult het online bestelformulier in. Zodra uw voorkeur niet uitgaat naar het plaatsen van een online bestelling, staan wij u graag telefonisch te woord, om op deze manier de bestelling voor u te plaatsen.