Kies een mooie kleur voor uw kussen op maat

De kleur van uw kussens moet natuurlijk precies hetzelfde zijn als de stof van uw loungebank. Daarom is een kleur kiezen op de website vaak niet handig. Bij Kussen Allure kiest u uit verschillende stofstalen, die u vandaag nog gratis kunt bestellen. Van een grafische print tot aan een retro print en van een gestreepte print tot aan een rustige, neutrale kleur. Met het veelzijdig assortiment aan kussens in tientallen kleuren vindt u vast en zeker ook de kleur waar u naar op zoek bent. In welke kleur laat u het liefste uw kussen op maat maken?

Kussens op maat én standaardmaten bestelt u bij de kussenspecialist

Loungebanken op het terras hebben vaak standaard afmetingen. Dat geldt ook voor de zitting. Heeft u uw kussens thuis opgemeten? Dan kunt u bij de specialist niet alleen deze maten zelf invoeren, in het assortiment heeft u ook een ruime keuze uit standaardafmetingen. Nadat u een van deze afmetingen uit heeft gekozen, bepaalt u zelf de afwerking van de stof en de kleur waarin u uw kussen op maat wilt. Zo wordt uw kussen alsnog op maat voor u gemaakt! Daarnaast zijn de stoffen uitstekend geschikt voor vocht en chemicaliën. De stof is slijtvast, absorberend en sneldrogend, waardoor uw kussen op maat tegen iedere weersomstandigheid buiten bestemd is.

Een kussen op maat gaat veel verder dan alleen de loungehoek

Behalve zittingen maakt de specialist nog veel meer kussens. Kies bijvoorbeeld voor mooie bankkussens in de boot, waterdichte kussen voor op het terras of mooie kussens in de caravan. Of ga voor een comfortabel buitenmatras of handige waterdichte kussens. Nooit meer naar buiten rennen om de kussens naar binnen te halen wanneer het ineens heel hard gaat regenen. Omdat deze kussens de overeenkomst hebben dat er intensief gebruik van wordt gemaakt, zijn ze eenvoudig te reinigen en wassen. De kussens zijn waterafstotend, vlekwerend, luchtdoorlatend en de stoffen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. En met tientallen stoffen op voorraad, wordt het ontwerpen pas écht leuk. Een kussen op maat, waar u jarenlang plezier aan beleeft. Dat wil toch iedereen?